Σήμερα στις 11.00 ακούμε τα 4 υποψήφια τραγούδια για την Eurovision

Στις 11 π.μ. συντονιζόμαστε στο www.ert.gr, αλλά και στα social media της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης για να ακούσουμε τα υποψήφια τραγούδια για τη Eurovision, πληκτρολογώντας στο Facebook (facebook.com/eurovisionert) και στο Twitter (twitter.com/eurovisionert). Οι φίλοι του Πανευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν για πρώτη φορά τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια του Ελληνικού Τελικού μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ.
Στόχος της δημόσιας τηλεόρασης είναι να δοθεί έμφαση στο τραγούδι και για το λόγο αυτό δεν θα αποκαλυφθούν οι καλλιτέχνες. Από την 1η Μαρτίου τα τραγούδια θα μεταδίδονται από τα Ραδιόφωνα της ΕΡΤ, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσει η προβολή των video clips από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, όπου και θα αποκαλυφθούν οι καλλιτέχνες.

Όσον για τον Τελικό που θα αναδείξει και το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στον 57ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου, στο πλαίσιο ειδικής βραδιάς.