Υπνόσακοι, παπλώματα, κουβερτούλες! Μοναδικές λύσεις για ζεστούς ύπνους από το babycarrots.gr

Να μην κρυώνουν αλλά ούτε και να σκάνε, να μην κουκουλώνονται και ασφυκτιούν αλλά ούτε και να ξεσκεπάζονται εύκολα, να κοιμούνται ήσυχα, μαλακά, ζεστά και πάνω απ’ όλα με ασφάλεια…. Ουφ! Το θέμα του σκεπάσματος των μικρών μας είναι ατέλειωτο και παιδεύει ένα σωρό μαμάδες που ψάχνουν εναγωνίως τις καλύτερες λύσεις.

Το babycarrots.gr  έχει να σας προτείνει φανταστικές λύσεις για το βραδινό σκέπασμα που λύνουν τα χέρια στις μαμάδες, κρατούν τα μωρά και τα παιδιά σε σωστές θερμοκρασίες και πραγματικά ομορφαίνουν όλο το παιδικό δωμάτιο. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

για βρεφάκια 0-12 μηνών: Απαλές κουβερτούλες από βαμβακερή μουσελίνα της γνωστής φίρμας aden + anais, σε απλά και όμορφα σχέδια και διαστάσεις 120 x 120 εκ. Φτιαγμένες με 4 στρώσεις απαλών βαμβακερών ινών, οι κουβερτούλες επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει ζεσταίνοντας κατάλληλα το μωρό χωρίς να υπερθερμαίνεται.

για μωράκια 6-24 μηνών: Φανταστικοί υπνόσακοι σε υπέροχα χρώματα, παραμυθένια σχέδια και μοναδική ποιότητα της γαλλικής Georges et Rosalie. Έρχονται σε δύο διαστάσεις (6-12 και 12-24 μηνών) και εξασφαλίζουν άνετους, ζεστούς και ασφαλείς ύπνους, χωρίς φόβο μήπως μπερδευτούν τα μικρά σας κάτω από κουβέρτες.

για παιδάκια 2-5 ετών: Μαλακά και ζεστά παπλώματα σε υπέροχα σχέδια και φανταστική ποιότητα και πάλι από την Georges et Rosalie. Με ιδανικές πλούσιες διαστάσεις 120 x 150 εκ. χωράνε άνετα και σε κούνια και σε κρεβατάκι για να τα πάρετε έγκαιρα και να τα χαρείτε για πολύ καιρό!

Λύσεις ιδανικές για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, δώρα χρήσιμα και ξεχωριστά για τις μέρες των γιορτών, προϊόντα υπέροχα που θα βολέψουν εσάς και θα ζεστάνουν τα μικρά σας!

Δείτε στο παρακάτω link όλη την υπέροχη συλλογή σκεπασμάτων του babycarrots.gr:

http://www.babycarrots.gr/gr/accessories/blankets____and____sleeping_bags/