Χαρίστε του το ωραιότερο παιδικό δωμάτιο!

Για ένα ευφάνταστο και πρωτότυπο παιδικό δωμάτιο, η επιλογή είναι μία: Cilek Rooms by Matiadis! Εκεί έχουμε βρει όλοι οι γονείς τις πιο καινοτόμες κι εντυπωσιακές ιδέες για ολοκληρωμένες λύσεις. Δωμάτια κι αξεσουάρ που ξεχωρίζουν, σε τιμές πραγματικά προσιτές και ποιότητα εξαιρετική.

Στα καταστήματα εταιρίας Cilek Rooms by Matiadis αλλά και στο on line shop www.cilek.gr, οι προτάσεις είναι άπειρες και μοναδικές. Προτάσεις για ολοκληρωμένα παιδικά δωμάτια που κάνουν τη διαφορά. Κρεβάτια, κομοδίνα, ντουλάπες, βιβλιοθήκες και πληθώρα διακοσμητικών αξεσουάρ – φωτιστικά, κουρτίνες, χαλιά… που θα σας βοηθήσουν να συνθέσετε ένα εντυπωσιακότατο παιδικό δωμάτιο.

Το παιδί σας θα λατρέψει όλα τα σχέδια και θα χαίρεται να καλεί τους φίλους στο νέο του δωμάτιο!

Για τα μοντέρνα κι ατίθασα αγόρια, η εταιρία προτείνει τις σειρές : SL-BI FIRE, SL-BI TURBO, SL RACER που συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό με κρεβάτι – φόρμουλα κι αξεσουάρ σχετικά με αγωνιστικά αυτοκίνητα , MARINER, με ναυτικό θέμα, συνδυάζοντας το ναυτικό μπλε χρώμα με το καθαρό λευκό, ADVENTURER σε χακί – πορτοκαλί χρώματα.

Για τα μοντέρνα απαιτητικά κορίτσια στα Cilek Rooms by Matiadis οι προτάσεις είναι εξίσου σύγχρονες: Bi-Pinky σούπερ αγωνιστικό ροζ αυτοκίνητο, LOVELY με πριγκίπισσες και κάστρα, SWEET σε λιλά φόντο, SL-Flora, SL-Catchy για ρομαντικές διαθέσεις.

Kι αν τα σχέδια κι οι ολοκληρωμένες μοναδικές προτάσεις της εταιρίας Cilek Rooms by Matiadis σας καθηλώσουν, οι νέες χαμηλές τιμές κι οι τρόποι πληρωμής θα σας απογειώσουν!

www.cilek.gr

Τηλ:+302104965968

Tηλ: +302104953698