10 τρόποι για να κάνετε το μικρό σας μπάνιο να δείχνει τεράστιο!

Μπορεί να αισθάνεστε απογοητευμένοι με το μικρό σας μπάνιο, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε ιδέες που θα το κάνουν να φαίνεται μεγαλύτερο. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να το μεγαλώσετε με μερικές απλές κινήσεις!

Βάλτε ραφάκια: Βάζοντας μικρά ραφάκια στους τοίχους θα μπορέσετε να έχετε περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους για τα προϊόντα ομορφιάς σας.

Κάντε τους τοίχους να κλέψουν τις εντυπώσεις: Μη βάψετε απλά τους τοίχους σε κάποιο έντονο χρώμα. Κάντε κάτι πιο εντυπωσιακό με αυτούς. Βάλτε χρωματιστά πλακάκια ή πλακάκια που έχουν μια ιδιαίτερη υφή. Έτσι, θα μεταμορφώσετε το χώρο σας και κανείς δεν θα προσέξει ότι χρειάζεται να ρουφήξει την κοιλιά του για να περάσει από το νιπτήρα στην τουαλέτα και το αντίθετο!

Κάντε αυτό που δεν περιμένει κανείς: Βάλτε χρωματιστά ή φλοράλ πλακάκια στο εσωτερικό της ντουζιέρας για μια ευχάριστη και όμορφη πινελιά!

Βάλτε κάθετες ρίγες: Οι κάθετες ρίγες κάνουν ένα στενό χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος και πιο ψηλός. Επομένως, μια ταπετσαρία με κάθετες ρίγες μπορεί να σας λύσει το πρόβλημα.

Βάλτε οριζόντιες ρίγες: Αν το μπάνιο σας είναι ένα μικρό τετραγωνάκι, τότε μπορείτε να βάλετε οριζόντιες ρίγες στους τοίχους. Με αυτό τον τρόπο φεύγει το μάτι από το τετραγωνάκι και πηγαίνει στον τοίχο και τις όμορφες ρίγες του.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com – thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό, αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.