10+2 κομψές τσάντες που αξίζει να επενδύσεις στις εκπτώσεις

Οι τσάντες είναι το απαραίτητο αξεσουάρ της καθημερινότητάς σου. Από την τσάντα που θα κρατήσεις το πρωί για να πας στη δουλειά, μέχρι τον φάκελο που θα επιλέξεις για να συνοδεύσεις μια βραδινή σου εμφάνιση, τα είδη της τσάντας που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου, όπως τα μεγέθη, είναι διαφορετικά.

Οι τσάντες χειρός, όπως και οι τσάντες ώμου, είναι η πρώτη σου επιλογή για μια κομψή εμφάνιση στο γραφείο, ενώ δυναμικά έχουν μπει στο παιχνίδι οι backpacks που έρχονται για να ξεκουράσουν τους ώμους σου από το βάρος που πέφτει στη μία πλευρά και να «κουβαλήσουν» στην πλάτη το βαρύ και πολύτιμο φορτίο της καθημερινότητας. Τα χιαστί τσαντάκια, από την άλλη, είναι η καλύτερη επιλογή για όταν θέλεις να βγεις για ένα καφεδάκι ή μια χαλαρή βραδινή έξοδο, που δεν χρειάζεται να κουβαλήσεις πολλά πράγματα μαζί σου, ενώ οι βολικές τσάντες πουγκιά ή σάκοι είναι μια επιλογή για κάτι διαφορετικό.

Η σύνθεση της τσάντας, το σχέδιο, το χρώμα ή τα prints, οι λεπτομέρειες, όλα αποτελούν υπόθεση προσωπικού γούστου και φυσικά δεν σε εμποδίζει κανείς να κάνεις επιλογές που ξεφεύγουν από τις κλασικές, αλλά πάντα απαραίτητες, μαύρες και καφέ τσάντες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο joytv.gr

Axel 39,60 ευρώ