10+4 έξυπνοι τρόποι για να διακοσμήσετε την είσοδο του σπιτιού σας

Είναι ίσως το πιο σημαντικό σημείο του σπιτιού και έχει να κάνει με την εικόνα που θα σχηματίσει ο οποιοσδήποτε από τη στιγμή που θα πατήσει το πόδι του στο σπίτι σας. Μιλάμε για την κεντρική είσοδο και τον διάδρομο και σας δείχνουμε υπέροχους, έξυπνους και οικονομικούς τρόπους για να τα κάνετε λειτουργικά και όμορφα.

ΕΙΣΟΔΟΣ-ΧΟΛ

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ

Το σίγουρο είναι ότι βγάζουμε τα παπούτσια μας όταν μπαίνουμε στο σπίτι γιατί μεταφέρουν πολλά μικρόβια. Άρα είναι σημαντικό να έχουν τη θέση τους.

DO Τοποθετήστε μια απλή κρεμάστρα για παλτά χαμηλά στον τοίχο και κοντά στην πόρτα. Κρεμάστε την περίπου στους 40-50 πόντους πάνω από το έδαφος έτσι ώστε όταν κρεμάτε τα παπούτσια σας να μην ακουμπάνε κάτω αλλά να μην είναι και πολύ ψηλά.

DON’T Μην βάλετε μια κρεμάστρα με πολύ στενά γαντζάκια γιατί δεν θα μπορείτε να κρεμάσετε τα παπούτσια σας.

DO Αποφύγετε τα νερά, τις λάσπες, και τη σκόνη που μπορεί να έχουν τα παπούτσια σας δημιουργώντας μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη θέση για αυτά. Πάρτε έναν δίσκο σερβιρίσματος -μπορείτε να βρείτε πλαστικό με 1€- και βάλτε μια στρώση βότσαλα. Προτιμήστε βότσαλα πλατιά για να υπάρχει ομοιομορφία και να στέκονται σωστά τα παπούτσια.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com – thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό, αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.