‘Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου’: Η Μαίρη Συνατσάκη στέλνει το δικό της μήνυμα σε όλες τις μητέρες

«11 μήνες με την Ολίβια…» - Η Μαίρη Συνατσάκη στέλνει το δικό της μήνυμα σε όλες τις μητέρες με ένα βίντεο

‘Αν κάποιος μου ζητούσε να του εξηγήσω πως νιώθω αυτούς τους μήνες θα του έλεγα μαζεμένα ΟΛΑ τα παραπάνω.  Ήθελα να υπάρχει άλλη μια εκεί έξω που να το βιώνει έτσι και να μην είμαι η μόνη’.

Έμπνευση από ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο TikTok πήρε η Μαίρη Συνατσάκη και στέλνει το πιο όμορφο μήνυμα στις μητέρες.

Η ίδια μοιράζεται τα συναισθήματα και τους προβληματισμούς που βιώνει μία νέα μητέρα. Η ίδια καταγράφει καρέ καρέ όλες τις φάσεις που περνά μία μητέρα. Δείχνει πως μπορεί κάποια νέα μαμά να φτάσει γρήγορα από την ευτυχία και τον ενθουσιασμό στην κούραση που φέρνει μαζί ο ερχομός ενός παιδιού.

Η Μαίρη Συνατσάκη γράφει:

«11 μήνες με την Ολίβια και για πάντα. Αν κάποιος μου ζητούσε να του εξηγήσω πως νιώθω αυτούς τους μήνες θα του έλεγα μαζεμένα ΟΛΑ τα παραπάνω. Το πρωτότυπο βίντεο ανήκει στην @shawnathemom και το βρήκα στο TikTok πριν λίγο καιρό. Γελούσα και έκλαιγα μαζί μετά από αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποια με είχε καταλάβει! Συνολικά! Σε όλα τα επίπεδα αυτού του καινούριου ρόλου. Αυτό το βίντεο κατάφερε μέσα σε δευτερόλεπτα να με παρηγορήσει, να μου πάρει τις ενοχές και να μου πει ότι κάνω το καλύτερο που μπορώ. Ήθελα να υπάρχει άλλη μια εκεί έξω που να το βιώνει έτσι και να μην είμαι η μόνη.

Ήθελα να το κάνω στα ελληνικά για να είναι ακόμη πιο οικείο το νόημα του σε όλους όσοι βιώνουν την συνθήκη αυτή και ήταν απελευθερωτικό να αφήσω τον εαυτό μου να ξεστομίσει όλα αυτά δημόσια. Μην αφήσετε κανέναν να σας κάνει να πιστέψετε ότι κάτι που έχει τοοοόση ομορφιά όσο το να μεγαλώνεις ένα παιδί δεν χωράει κανένα αρνητικό συναίσθημα. Όπως και αν περνάς αυτήν την περίοδο μακάρι ποτέ να μην νιώσεις μόνη ή παράλογη ή υπερβολική. Τα καταφέρνουμε» σημείωσε στη λεζάντα του ποστ της.

Δείτε το βίντεο

View this post on Instagram

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Διαβάστε επίσης

‘Eμπορία’ βρεφών στα Χανιά: Θρίλερ με νεογέννητο που δεν μπορεί να γίνει εξακρίβωση των βιολογικών γονέων

Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε βρέφος 3 μηνών στον Βόλο