Αρχική Διαγωνισμοί 2 αναγνώστες κερδίζουν χρώματα Vivechrom της αρεσκείας τους για να βάψουν και ανανεώσουν το σπίτι τους

2 αναγνώστες κερδίζουν χρώματα Vivechrom της αρεσκείας τους για να βάψουν και ανανεώσουν το σπίτι τους

Βάζοντας τα παιδιά να επιλέξουν μόνα τους τα χρώματα για το νέο τους δωμάτιο, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αισθάνονται ότι βοηθούν και δημιουργούν μαζί σας το νέο τους σπίτι. Τα παιδιά αγαπούν την τεχνολογία, έτσι με την εφαρμογή Vivechrom Visualizer θα βρείτε ένα διασκεδαστικό και εύκολο τρόπο, για να τους δείξετε πώς το δωμάτιό τους θα μπορούσε να φαίνεται μόλις τελειώσει.

Χρειάζεστε συμβουλές διακόσμησης για το χώρο σας; Μπείτε στο site της Vivechrom και δείτε εδώ όλα τα σχετικά άρθρα, αποχρώσεις καθώς και βίντεο για τον χώρο που θέλετε!

H Vivechrom έχει τη λύση για κάθε σπίτι!

Μπορείτε να πάρετε τις φωτογραφίες μαζί σας όταν αγοράζετε το χρώμα για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή αντιστοιχία. Για να βρείτε το τέλειο χρώμα, επισκεφτείτε ένα χρωματοπωλείο που διαθέτει το σύστημα χρωμοσυνθέσεων της Vivechrom. Εκεί, το έμπειρο προσωπικό θα μπορέσει να εκτελέσει για εσάς τη συνταγή της απόχρωσης που έχετε επιλέξει από τη βεντάλια Colour Palette.

Οι 2079 αποχρώσεις της βεντάλιας Colour Palette είναι υπέροχα ομαδοποιημένες σε 10 κατηγορίες για εύκολη περιήγηση και επιλογή. Πιο συγκεκριμένα, η ενότητα Off-whites περιλαμβάνει απαλές, υπόλευκες αποχρώσεις, η ενότητα Neutrals είναι μια ολοκληρωμένη συλλογή ουδέτερων τόνων, από αποχρώσεις της φύσης μέχρι πιο δροσερές, ατμοσφαιρικές αποχρώσεις, ενώ οι 8 Χρωματικές Ενότητες ακολουθούν τον χρωματικό κύκλο, από τα κόκκινα μέχρι τα ιώδη.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τη σελίδα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει μέσα στο site και να πατήστε στην επιλογή "Πόση ποσότητα χρώματος χρειάζομαι;", που θα σας δώσει μία εκτίμηση ποσότητας για δύο στρώσεις. Αξίζει επίσης να συμπεριλάβετε λίγο περισσότερο χρώμα για τα μερεμέτια.

Αν δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς θα δείχνει το δωμάτιό σας, κατεβάστε δωρεάν την πρωτοποριακή εφαρμογή Vivechrom Visualizer App που σας δείχνει σε πραγματικό χρόνο πώς θα φαίνεται το δωμάτιό σας με τα χρώματα που επιλέγετε, πριν το βάψετε!

Neopal Ultra Resist: Χρώμα Κορυφαίας Αντοχής ... και τέρμα στο στρες από τους λεκέδες

Το Neopal Ultra Resist είναι υπέροχο Ματ χρώμα κορυφαίας αντοχής, για όλο το σπίτι. Αυτό το πολύ σκληρό και εξαιρετικά πλενόμενο χρώμα (Class 1, EN 13300), δημιουργεί μία υδρόφοβη μεμβράνη που μετατρέπει τους κοινούς υδατοδιαλυτούς λεκέδες όπως αναψυκτικά, καφές, κρασί, λάσπη κλπ σε σταγόνες οι οποίες ρέουν στην επιφάνεια του χρώματος χωρίς να διεισδύουν σε βάθος. Έτσι μπορεί να καθαριστεί πολύ πιο εύκολα απ’ ότι ένα κοινό πλαστικό χρώμα και οι τοίχοι παραμένουν σαν καινούργιοι για καιρό. Έχει πολύ υψηλή καλυπτικότητα και απόδοση, θαυμάσιο άπλωμα και στεγνώνει γρήγορα. Προσφέρει ένα καλαίσθητο Ματ φινίρισμα που παραμένει άψογο Ματ και μετά το καθάρισμα.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να είστε ένας από τους 2 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από 6L χρώματος Neopal Ultra Resist Vivechrom της αρεσκείας τους για να βάψουν και ανανεώσουν το σπίτι τους. Σημειώνεται ότι οι νικητές έχουν τη δυνατότητα να "σπάσουν" τα 6L χρώματος σε όποια απόχρωση επιθυμούν.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 14:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 2 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από 6L χρώματος Neopal Ultra Resist Vivechrom της αρεσκείας τους για να βάψουν και ανανεώσουν το σπίτι τους. Σημειώνεται ότι οι νικητές έχουν τη δυνατότητα να "σπάσουν" τα 6L χρώματος σε όποια απόχρωση επιθυμούν.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 23η Νοεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Δέσποινα Ζερβοπούλου

2.Θεόδωρος Μπένος-Πάλμερ

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter