Αρχική Διαγωνισμοί 2 τυχεροί κερδίζουν από ένα μηχάνημα V-Comb για την εξάλειψη των ψειρών και των κόνιδων

2 τυχεροί κερδίζουν από ένα μηχάνημα V-Comb για την εξάλειψη των ψειρών και των κόνιδων

Tο επαναστατικό προϊόν V-comb, είναι 100% αντιαλλεργικό, μη χημικό. Τεχνολογικά προηγμένο και εύκολο στη χρήση, καθώς εξαλείφει άμεσα τις ψείρες από το κεφάλι. Είναι ασφαλές για οικιακή χρήση και εξαλείφει τόσο τις ψείρες όσο και τις κόνιδες χωρίς να προκαλεί αλλεργία, ερεθισμό και κνησμό.

To V-Comb ™ μέσω της στρογγυλεμένης χτένας από ανοξείδωτο χάλυβα και της αναρρόφησης, παγιδεύει τις ψείρες της κεφαλής και τις κόνιδες που έχουν αφαιρεθεί από τα μαλλιά στο φίλτρο συλλογής. Μετά τη θεραπεία, απλώς αποσυνδέστε το φίλτρο συλλογής και ασφαλίστε το καπάκι για υγιεινή απόρριψη. Κατασκευάζεται στην Αυστραλία και έχει πάρει βραβείο καλύτερου σχεδιασμού.

Προσοχή στις απομιμήσεις!

Δώστε τέλος στις ψείρες κεφαλής

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το μηχάνημα V-Comb και τα υπόλοιπα προϊόντα των εταιρειών κάνοντας Like στις σελίδες τους στο Facebook, Novalis Vita και Arthromed.

Το δώρο του διαγωνισμού

To Infokids.gr σε συνεργασία με Novalis Vita και την Arthromed ετοίμασαν έναν υπέροχο διαγωνισμό για όλες εσάς τις μαμάδες- αναγνώστριες μας. Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε από ένα μηχάνημα V-Comb, το 100% αντιαλλεργικό, μη χημικό προϊόν που χρησιμοποιείται για την εξάλειψη των ψειρών και των κόνιδων. Μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και να διαδώσετε την πιο εύκολη και αποτελεσματική λύση για να απαλλαγείτε μια για πάντα από τις #ψείρες. Μπορείτε να δείτε το προϊόν απευθείας από εδώ ή καλέστε στα 2310 822 993, 2310 865 083.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 2 Οκτωβρίου στις 14:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • To Infokids.gr σε συνεργασία με Novalis Vita και την Arthromed ετοίμασαν έναν υπέροχο διαγωνισμό για όλες εσάς τις μαμάδες- αναγνώστριες μας. Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε από ένα μηχάνημα V-Comb, το 100% αντιαλλεργικό, μη χημικό προϊόν που χρησιμοποιείται για την εξάλειψη των ψειρών και των κόνιδων. Μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και να διαδώσετε την πιο εύκολη και αποτελεσματική λύση για να απαλλαγείτε μια για πάντα από τις #ψείρες. Μπορείτε να δείτε το προϊόν απευθείας από εδώ ή καλέστε στα 2310 822 993, 2310 865 083.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 2α Οκτωβρίου θα διεξαχθεί από το Infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL  ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην εταιρεία που παραχωρεί το δώρο ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.
 • Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.grhttp://kerdise-to.gr/www.jaba.grwww.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Θάλεια Αθανίτη

2.Πρόδρομος Χατζηστεφάνου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.