2 τυχεροί θα απολαύσουν μαζί με την οικογένεια τους ένα γεύμα και Πασχαλινές παιδικές δραστηριότητες στο Hard Rock Cafe Athens (1/4)

Το Hard Rock Cafe Athens υποδέχεται το Πάσχα διοργανώνοντας μια παιδική Πασχαλινή Κυριακή “Breakfast With Bunny την 1η Απριλίου. Την προσεχή Κυριακή λοιπόν οι μικροί φίλοι μαζί με τις οικογένειες τους θα μπορούν να ξεκινήσουν τις Πασχαλινές διακοπές τους, με ανοιξιάτικη διάθεση,  απολαμβάνοντας τις μοναδικές γεύσεις του Hard Rock Cafe και διασκεδάζοντας με Πασχαλινές δημιουργικές δραστηριότητες.

Το  Hard Rock Cafe Athens θα «φορέσει» τα Πασχαλινά του για να υποδεχτεί τους μικρούς  Roxtars οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν βάφοντας τα πασχαλινά αυγά τους, φτιάχνοντας ευφάνταστες πασχαλινές κατασκευές με την παιδαγωγό, αλλά και να φωτογραφηθούν με τον Πασχαλινό Λαγό του Hard Rock. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να υποδεχτούν το Πάσχα στον ιδιαίτερο χώρο του Hard Rock Cafe Athens στον 1ο όροφο, να παίξουν και να γευτούν λαχταριστές γεύσεις μέσα από μια μεγάλη ποικιλία Legendary burgers, ορεκτικών αλλά και τις προτάσεις των απολαυστικών cocktails.

Η συμμετοχή των παιδιών στις δράσεις καθώς και το παιδικό γεύμα ανέρχονται στην τιμή των 10€/ παιδί, ενώ οι ενήλικες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ελεύθερα από τον κατάλογο ό,τι θέλουν. Επιπροσθέτως, μια ακόμη έκπληξη θα αναμένει όλους τους μικρούς Hard Rock Roxtars, οι οποίοι φεύγοντας θα λάβουν ένα αναμνηστικό πασχαλινό Goodie Bag!

Σχετικά:               Breakfast with Bunny

Πότε:                    Κυριακή 1 Απριλίου

12 μ.μ. – 4 μ.μ.

Πού:                      Hard Rock Cafe Athens,                Αδριανού 52 , Μοναστηράκι

Κόστος συμμετοχής:     

Για τα παιδιά: δραστηριότητα και Roxtars menu: 10€/παιδί

Για τους μεγάλους: a la carte επιλογή

hard rock cafe athens logo

Hard Rock Cafe Athens
Αδριανού 52
Μοναστηράκι, Αθήνα
210 3245170

Το δώρο του διαγωνισμού

Εμείς εδώ στο Infokids.gr θέλοντας να ευχαριστήσουμε τους αναγνώστες μας για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μας δείχνουν τόσα χρόνια εξασφαλίσαμε ένα υπέροχο δώρο για 2 τυχερούς αναγνώστες και τις οικογένειές τους. Την Κυριακή 1η Απριλίου, θα μπορούν να απολαύσουν οικογενειακώς ένα γεύμα και παιδικές Πασχαλινές δραστηριότητες στο Hard Rock Cafe Athens . Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και κάντε Like στο Facebook για να διεκδικήσετε αυτό το ξεχωριστό δώρο.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 30 Μαρτίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Εμείς εδώ στο Infokids.gr θέλοντας να ευχαριστήσουμε τους αναγνώστες μας για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μας δείχνουν τόσα χρόνια εξασφαλίσαμε ένα υπέροχο δώρο για 2 τυχερούς αναγνώστες και τις οικογένειές τους. Την Κυριακή 1η Απριλίου, θα μπορούν να απολαύσουν οικογενειακώς ένα γεύμα και παιδικές Πασχαλινές δραστηριότητες στο Hard Rock Cafe Athens . 
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 30η Μαρτίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 2.456 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Βασιλική Θέμελη

2.Φρειδερίκη Κασούμη

 

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.