Αρχική Deco Deco: Μικροί χώροι, σοφά διακοσμημένοι!

Deco: Μικροί χώροι, σοφά διακοσμημένοι!

Είναι δύσκολο κανείς να καταλάβει ότι αυτό το μικρό διαμέρισμα είναι πραγματικά τόσο μικρό. Η κυριαρχία του λευκού-μαύρου, η σοφή επιλογή επίπλων και διακοσμητικών το κάνει να φαίνεται πολύ μεγαλύτερο!

Σε αυτόν τον όμορφο χώρο, το διαχωριστικό των δωματίων είναι από γυαλί, έτσι κανείς μπορεί  να δει από το καθιστικό στο υπνοδωμάτιο ή απευθείας στο χώρο του μπάνιου!

Με πλήρως λειτουργικά ντουλάπια στην κουζίνα -τα οποία έχουν κατασκευαστεί σε στυλ βιομηχανικού χάλυβα - το διαμέρισμα δίνει την αίσθηση ενός παλιού εργοστασιακού σκηνικού, με ξεχωριστή μοντέρνα εμφάνιση και ατμόσφαιρα!

Απολαύστε το!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.