Ο Μάγος Σανκάρα φέρνει την “μαγεία στο χρόνο” στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Εκεί που η καρδιά δονείται παράξενα και πρωτόγνωρα …Εκεί που η ανάσα δέχεται το σινιάλο να βηματίσει απαλά στα πέλματα …Εκεί που η φαντασία ιχνηλατεί το ζητούμενο …Εκεί είναι το σημείο συνάντησης του μεγάλου Έλληνα illusionist Σανκάρα με όλους εσάς …Ανακαλύψτε ότι η αδρεναλίνη είναι η 6η αίσθησή σας !!! Ο γνώριμος σε όλους … « Μάγος Σανκάρα» αποδεικνύει καθημερινά πως μπορεί να πιάσει το αόρατο …όπως την σκέψη σου …όπως το μυστικό σου …γιατί απλά γεννήθηκε χαρισματικός για να μοιράσει μέσα από το μυστήριο του υπερφυσικού δώρα Μαγικά !!!!

Φαντάσου και νιώσε ως θεατής για λίγα λεπτά, πρωταγωνιστής αφού είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να συμμετέχεις δίπλα στον Μάγο …Εσύ …κι εσύ …κι εσείς … Από το σόου δεν θα λείψουν βέβαια τα εντυπωσιακά stage illusions γι’ αυτό δες εκείνη η παρτενέρ που είναι μπροστά σου… E-ξ-α-φ-α-ν-ί-ζ-ε-τ-α-ι και ξαφνικά βρίσκεται στο πίσω μέρος του θεάτρου και μας χαιρετά!!!

Δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου όταν θα ταξιδέψεις στην χρονομηχανή, ένα παιχνίδι με αντικείμενα παλαιά που εμφανίζονται καινούργια αλλά και το αντίστροφο.Και άλλα απίθανα οπτικά θεάματα που θα υποχρεώνουν τον θεατή, να αποδράσει από τη λογική και να γίνει συνοδοιπόρος σε ένα ταξίδι μαγείας…Και οδηγός σε αυτό το ταξίδι θα είναι ο Σανκάρα , που με τους συνεργάτες του υπόσχονται μια θεατρική κορύφωση Μαγείας και αποκαλύψεων για όλες τις ηλικίες.Γιατί μιλάμε για τον άνθρωπο που έχτισε τη φήμη του πάνω στο αδύνατο! Που έκανε το αδιανόητο να φαντάζει απλό.

Αυτός είναι ο Σανκάρα. Ο δημοφιλής illusionist, στον συναρπαστικό κόσμο της μαγείας, που σε καλεί μαζί του, για να σε παρασύρει σε ένα θέαμα ψυχαγωγικής μαγείας και ψευδαισθήσεων…Σανκάρα και η μαγεία συνεχίζεται…

Πότε: Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 | Ώρα έναρξης: 18:00’.
Μέρες και ώρες παραστάσεων: Δεκέμβριος, Ιανουάριος, Φεβρουάριος
Κάθε Κυριακή στις 18:00’.

Επιλεγμένα Σάββατα: 24/12/2017, 31/12/2017 & 06/1/2018 στις 18:00’.

Τιμές εισιτήριων: 8 ευρώ το παιδικό (έως 12 ετών) | 10 ευρώ το κανονικό.

Προπώληση : viva.gr και Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Διάρκεια παράστασης: 90′.

Το Infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας των παραστάσεων του Μάγου Σανκάρα

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο 

Λ.Συγγρου 143

210 9315600