3 παιδικές εκδηλώσεις για να διασκεδάσουμε το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουλίου (27-28/7)

Το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουλίου βρίσκεται προ των πυλών, κι εσείς αναζητάτε πρωτότυπους τρόπους για να ψυχαγωγήσετε τα παιδιά σας;

Αν θέλετε, λοιπόν, να περάσετε χρόνο με το παιδί σας διασκεδάζοντας, αλλά και μαθαίνοντας του πράγματα, δεν έχετε παρά να ρίξετε μία ματιά στις 3 παιδικές εκδηλώσεις που σας προτείνει το Infokids.gr για το σαββατοκύριακο (27-28/7).

Τα παιδιά επισκέπτονται την Έκθεση Φυσικής Ιστορίας του Μουσείου Γουλανδρή με μόλις 2 ευρώ (27-28/7)

Φέτος, τον Ιούλιο, τα παιδιά αξίζει να επισκεφθούν την Έκθεση Φυσικής Ιστορίας του Μουσείου Γουλανδρή και να απολαύσουν την μοναδική στο είδος της εικονική περιήγηση. Μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν οπτικό υλικό με κοντινές λήψεις των εκθεμάτων που βρίσκονται μέσα στις βιτρίνες, αλλά και σχετική αφήγηση με πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Και το καλύτερο όλων;

Η είσοδος θα είναι μόλις 2 ευρώ για τα παιδιά και τις ειδικές ομάδες ενώ για τους ενήλικες είναι 4 ευρώ

Πότε: Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιουλίου

Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή

Λεβίδου 13

2108015870

Παιδικός κινηματογράφος “Η Εποχή των Παγετώνων” στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (28/7)

Οι παιδικές προβολές στο Ξέφωτο τον Ιούλιο, με όχημα τη φαντασία, τη μουσική, το γέλιο και το συναίσθημα μας φέρνουν κοντά στη φύση και τα πλάσματα που ανήκουν εκεί.  Την Κυριακή 28 Ιουλίου, μικροί και μεγάλοι θα παρακολουθήσουν την αγαπημένη παιδική ταινία “Η εποχή των παγετώνων”.

Η υπόθεση της ταινίας

Τρία θηλαστικά της παλαιολιθικής εποχής προσπαθούν να επιστρέψουν ένα χαμένο μωρό στους γονείς και τη φυλή του, ενώ ένας μικρός σκίουρος βασανίζεται να μεταφέρει ένα βελανίδι, προκαλώντας ανεπανόρθωτες καταστροφές. Τεράστια καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία ψηφιακού animation, το πρώτο Ice Age προτάθηκε για Όσκαρ καλύτερης ταινίας στην κατηγορία του και έμελλε να έχει ακόμη τέσσερα κινηματογραφικά sequel μέχρι το 2016. Βασικό μέρος της απήχησής του franchise κουβαλά στους ώμους του ο άτυχος σκίουρος Scrat, ο οποίος έγινε και πρωταγωνιστής για πολλά μικρού μήκους φιλμ.

Προβολή με ελληνική μεταγλώττιση

Κυριακή 28/07 | 21.00

Ελεύθερη είσοδος

*Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους εντομοαπωθητικό, ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος.

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

21 6809 1000

“Το βαλς με τα παραμύθια” της Κάρμεν Ρουγγέρη στο Κηποθέατρο Παπάγου (28/7)

Η Κάρμεν Ρουγγέρη και ο θίασός της ταξιδεύουν και αυτό το καλοκαίρι στις γειτονιές της Ελλάδας με την αγαπημένη θεατρική παράσταση «Τo Βαλς με τα παραμύθια». Η παράσταση την Κυριακή 28 Ιουλίου θα ανεβεί στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Σκοπός της παράστασης είναι να γνωρίσουν τα παιδιά τον πατέρα του βαλς, τον Γιόχαν Στράους και την υπέροχη μουσική του. Μικροί και μεγάλοι θεατρόφιλοι θα απολαύσουν επί σκηνής έξι παραμύθια επενδυμένα με τις μελωδίες και τα τραγούδια του Γιόχαν Στράους! Τα παραμύθια της παράστασης μιλάνε στα παιδιά για πολύτιμες αξίες όπως : ΑΓΑΠΗ – ΣΥΝΕΠΕΙΑ – ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ -ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ – ΚΑΛΟΣΥΝΗ.

Για παιδιά 2+

Είσοδος: 10 ευρώ

Κηποθέατρο Παπάγου

Άλσος Παπάγου, οδός Κορυτσάς

210 6520412