4η μεγάλη Γιορτή Αγάπης από το Infokids.gr για τα παιδιά της Αγκαλιάς!

Επειδή δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στον κόσμο από το να δίνεις χαρά στα παιδιά, για 4η συνεχόμενη χρονιά το Infokids.gr διοργανώνει με όλη του την αγάπη το καθιερωμένο πάρτι-έκπληξη για τα παιδιά του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά»!

Στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών της δράσεων «Στηρίζουμε τα Παιδιά», η ομάδα του Infokids.gr ετοιμάζει για τρία παιδάκια της «Αγκαλιάς» που έχουν αυτές τις μέρες γενέθλια, μια απίθανη γιορτή, με πλούσια δώρα, διάσημους προσκεκλημένους και πολλές εκπλήξεις για όλα τα παιδιά που θα παραβρεθούν και τις οικογένειές τους.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» αξίζει να δώσουμε προκαταβολικά…

  • Στην ελληνική εταιρία παιχνιδιών Δεσύλλας που απλόχερα θα χαρίσει καταπληκτικά παιχνίδια σε όλα τα παιδιά της «Αγκαλιάς».
  • Στον εκδοτικό οίκο Μεταίχμιο που θα προσφέρει από ένα υπέροχο παιδικό βιβλίο, κατάλληλο για την ηλικία του κάθε παιδιού.
  • Στην Άντα Λιβιτσάνου και το ζαχαροπλαστείο Ada’s Little Kitchen για τις μοναδικές τούρτες που, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα ετοιμάσει με όλο της το μεράκι για τους τρεις μικρούς εορτάζοντες!

…ενώ δεν μπορούμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας και για την ξεχωριστή καλεσμένη μας που θα εκπλήξει τα παιδιά παραδίδοντας τις τούρτες τους, την αγαπημένη μας Λάουρα Νάργες!

Πολύ παιχνίδι, πολλά δώρα, αλλά και αφήγηση του παραμυθιού που έγραψε η δημοσιογράφος Ελένη Δασκαλάκη «Η Ανυπόμονη Εύη» (εκδ. Ψυχογιός) από την Κέλυ Σταυροπούλου, περιμένει τα παιδιά της «Αγκαλιάς» που θα έχουν την τύχη να βρεθούν το απόγευμα της Παρασκευής 22 Ιουνίου στον χώρο του Συλλόγου.

Μοναδικός μας στόχος να χαρίσουμε στα παιδιά που δεν ήταν τόσο τυχερά στο ξεκίνημα της ζωής τους λίγες στιγμές χαράς με ένα ξέφρενο πάρτι που θα θυμούνται… μέχρι το επόμενο!

Θα ακολουθήσει απολογιστική παρουσίαση, με όσα θα γίνουν εκείνη την ημέρα, σε επόμενο δημοσίευμα.

Μέχρι τότε δείτε τις 3 προηγούμενες γιορτές μας στην Αγκαλιά…

Με καλεσμένη την Ειρήνη Παπαδοπούλου, το 2017.

Με καλεσμένη την Ζέτα Δούκα, το 2016.

Με καλεσμένη τη Ναταλία Δραγούμη, το 2015.