Το πάρτι-έκπληξη του Infokids.gr και της Ειρήνης Παπαδοπούλου στα παιδιά της «Αγκαλιάς» (βίντεο)

Το Infokids.gr στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών του δράσεων «Στηρίζουμε τα Παιδιά», διοργάνωσε το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 το καθιερωμένο πάρτι-έκπληξη για τα παιδιά του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά».

Ο μικρός Σπύρος, η Αγγελική και ο μόλις ενός έτους μπέμπης γιόρτασαν τα γενέθλιά τους στα γραφεία του Συλλόγου, παρέα με τους γονείς και τους αγαπημένους φίλους τους!

Την έκπληξη του πάρτι αποτέλεσε η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Infokids.gr για να ευχηθεί στους εορτάζοντες και να μοιράσει δώρα σε όλους τους μικρούς προσκεκλημένους, προσφορά της Frezyderm, της AS Company και των εκδόσεων Μίνωας, ενώ οι τούρτες της Άντας Λιβιτσάνου από το Ada’s Little Kitchen έκλεψαν για ακόμα μία φορά την παράσταση!

Τα παιδιά δεν σταμάτησαν να την αγκαλιάζουν και να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά της, ενώ πολλά από εκείνα ετοίμασαν ζωγραφιές και τις χάρισαν στη γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα. Βαρβάρα Μεταλληνού επεσήμανε τη σπουδαιότητα τέτοιου είδους δράσεων για τα παιδιά του Συλλόγου και τις οικογένειές τους, ενώ η Ειρήνη Παπαδοπούλου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την αγάπη που δέχθηκε από μικρούς και μεγάλους.

Δείτε το βίντεο: