5 αναγνώστες κερδίζουν από ένα πακέτο 8 προϊόντων Nestlé NaturNes Bio

Η Nestlé, γνωρίζοντας καλά ότι οι σύγχρονες μητέρες δεν κάνουν κανένα συμβιβασμό όταν πρόκειται για τη διατροφή του μικρού τους και ότι οι σωστές διατροφικές συνήθειες χτίζονται από νωρίς, παρουσιάζει τη νέα σειρά βιολογικών βρεφικών γευμάτων και δημητριακών Nestlé NaturNes Bio φτιαγμένα από 100% βιολογικά φρούτα, λαχανικά και δημητριακά και με υπέροχη γεύση.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο φυσικό, από την φροντίδα που μια μητέρα προσφέρει στο παιδί της. Γι’ αυτό και η νέα σειρά βιολογικών βρεφικών γεύματων σε βαζάκια και βιολογικών βρεφικών δημητριακών κλείνει μέσα της όλη την αγνότητα και την απλότητα της φύσης, αφού όλα τα φρούτα, λαχανικά, δημητριακά και κρεατικά είναι 100% βιολογικά και προέρχονται από επιλεγμένες καλλιέργειες, ενώ, ταυτόχρονα, δίνει στις μαμάδες τη δυνατότητα να πειραματιστούν και να δημιουργήσουν τους δικούς τους γευστικούς συνδυασμούς, πάντα με την εγγύηση της Nestlé.

Τα έτοιμα βιολογικά βρεφικά γεύματα NaturNes Bio, κατάλληλα από τον 5ο μήνα, προέρχονται από 100% βιολογικά φρούτα και 100% βιολογικά λαχανικά, ειδικά επιλεγμένα για βρέφη, μαγειρεμένα στον ατμό, διατηρώντας, έτσι, όλα τα θρεπτικά συστατικά τους. Μέσα σε κενό αέρος και με τον πιο ασφαλή τρόπο, η Nestlé έχει ¨κλείσει¨ τα καλύτερα βιολογικά φρούτα (μήλα, ροδάκινα βερίκοκα, μπανάνες, αχλάδια), και έχει δημιουργήσει θρεπτικά γεύματα χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης ή συντηρητικά, διατηρώντας αναλλοίωτες τις θρεπτικές ιδιότητές τους.

Στην ίδια σειρά, το βιολογικό γεύμα λαχανικών με 100% βιολογικό αρακά, μπρόκολο και κολοκυθάκι, είναι ιδανικό για την πρώτη επαφή με τα λαχανικά, αλλά και ως συμπλήρωμα ή σε συνδυασμό με άλλα γεύματα που μπορεί να ετοιμάσει η μαμά!

Για τα παιδάκια από 6 μηνών και πάνω, τα βιολογικά βρεφικά γεύματα φέρνουν δύο ακόμα υπέροχους συνδυασμούς: ζυμαρικά (κους κους) με κοτόπουλο και ζυμαρικά με σάλτσα κρέατος που θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους, προσφέροντάς τους ταυτόχρονα θρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για την ανάπτυξή τους.

Τα βιολογικά βρεφικά δημητριακά της Nestlé είναι φτιαγμένα από 100% βιολογικά δημητριακά (σιτάρι και βρώμη), από επιλεγμένες καλλιέργειες, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές, ενώ διαλύονται εύκολα δημιουργώντας μια υπέροχη κρέμα, σε τρεις ξεχωριστές γεύσεις:

Χωρίς γάλα: με σιτάρι και βρώμη & με σιτάρι, βρώμη και γεύση βανίλιας

Με γάλα: με σιτάρι, βρώμη και μπανάνα

Δοκιμάστε να τα συνδυάσετε με φρέσκα φρούτα ή λαχανικά της επιλογής σας, δημιουργώντας ένα υπέροχο γεύμα για το μωρό σας! Μπορείτε να προσφέρετε τα νέα βιολογικά βρεφικά γεύματα και βιολογικά βρεφικά δημητριακά NaturNes Bio μόνα τους, ως γεύμα, αλλά και ως μια εξαιρετική βάση για να κάνετε τους δικούς σας συνδυασμούς, είτε δοκιμάζοντας να τα συνδυάσετε μεταξύ τους, είτε με πρώτες ύλες που έχετε οι ίδιες ετοιμάσει. Μπορούμε να συνδυάσουμε για παράδειγμα τα βιολογικά βρεφικά γεύματα NaturNes Bio με γιαούρτι και διαφορετικά φρούτα ώστε να δώσουμε ποικιλία και περισσότερα ακόμη θρεπτικά συστατικά.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 5 τυχερούς αναγνώστες  που θα κερδίσουν από ένα πακέτο 8 προϊόντων . Κάθε πακέτο αποτελείται από τα εξής προϊόντα:  NaturNes Bio Βιολογικό Κοτόπουλο Κους Κους Με Λαχανικά, NaturNes Bio Βιολογικό Ζυμαρικά σε σάλτσα κρέατος, NaturNes Bio Βιολογικό Αρακάς Μπρόκολο Κολοκυθάκι, NaturNes Bio Βιολογικό Αχλάδι Μπανάνα, NaturNes Bio Βιολογικό Μήλο Ροδάκινο Βερίκοκο, NaturNes Bio Βιολογικά Δημητριακά με Σιτάρι και Βρώμη και Μπανάνα, NaturNes Bio Βιολογικά Δημητριακά με Σιτάρι και Βρώμη και Γεύση Βανίλιας και NaturNes Bio Βιολογικά Δημητριακά με Σιτάρι και Βρώμη.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 23 Ιουλίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 5 τυχερούς αναγνώστες  που θα κερδίσουν από ένα πακέτο 8 προϊόντων Nestlé NaturNes Bio. Κάθε πακέτο αποτελείται από τα εξής προϊόντα:  NaturNes Bio Βιολογικό Κοτόπουλο Κους Κους Με Λαχανικά, NaturNes Bio Βιολογικό Ζυμαρικά σε σάλτσα κρέατος, NaturNes Bio Βιολογικό Αρακάς Μπρόκολο Κολοκυθάκι, NaturNes Bio Βιολογικό Αχλάδι Μπανάνα, NaturNes Bio Βιολογικό Μήλο Ροδάκινο Βερίκοκο, NaturNes Bio Βιολογικά Δημητριακά με Σιτάρι και Βρώμη και Μπανάνα, NaturNes Bio Βιολογικά Δημητριακά με Σιτάρι και Βρώμη και Γεύση Βανίλιας και NaturNes Bio Βιολογικά Δημητριακά με Σιτάρι και Βρώμη.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 23η Ιουλίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL  ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.grhttp://kerdise-to.gr/www.jaba.grwww.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Παναγιώτης Κυμούρης

2.Έρη Βραχά

3.Ελένη Φυτά

4.Ανδρονίκη Λυγνού

5.Μαριλού Μπούρμπου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.