5 πράγματα που πρέπει να προσέχεις καθημερινά στην εμφάνιση σου

Προφανώς, καμία από εμάς δεν θέλει να φύγει το πρωί από το σπίτι και να δείχνει άκομψη. Φροντίζουμε την εμφάνισή μας και θέλουμε την καλή κουβέντα από τους γύρω για το στυλ μας. Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι τα κάνουμε όλα πάντα σωστά. Πιθανόν μας ξεφεύγουν λεπτομέρειες, τις οποίες αναλαμβάνει να εξηγήσει η στιλίστρια Jen Steele στο WhoWhatWear και να μας πει τι να έχουμε πάντα κατά νου όταν ετοιμαζόμαστε στα καθημερινά μας looks.

Μάλιστα, οι συμβουλές της δεν είναι καθόλου δύσκολες να τις ακολουθήσεις γι’ αυτό μην πεις «δεν ήξερα» αν όταν βγεις από το σπίτι, όλα τα κεφάλια στρίψουν προς το μέρος σου, αλλά όχι για καλό λόγο!

1. Αν δεν υπάρχει καλή εφαρμογή: Πώς θα κάνεις την πρώτη καλή εντύπωση με το look σου; Φόρεσε ρούχα που σου εφαρμόζουν καλά! Να είσαι σίγουρη ότι αν κάτι σου είναι μεγάλο ή πολύ στενό, και γενικά δεν εφαρμόζει σωστά στο σώμα σου, θα γίνει αμέσως αντιληπτό! Φρόντισε, λοιπόν, να είσαι σίγουρη γι΄αυτά που φοράς και την εφαρμογή τους, και μην επενδύεις σε κομμάτια που πιστεύεις, ας πούμε, ότι θα «στρώσουν» αν χάσεις δύο κιλά ή τα μαζέψεις με παραμάνες.

2. Τα υπερβολικά αξεσουάρ: Τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ γενικώς, μπορούν να αναδείξουν αλλά και να καταστρέψουν μια εμφάνιση! Τα statement κοσμήματα θέλουν «ήσυχα» looks, ενώ τα υπερβολικά δεν είναι συνήθως στιλάτα. Διάλεξε πιο ντελικάτα κομμάτια, ενώ πάντα έχε κατά νου ότι ένα στιλάτο ζευγάρι γυαλιά μπορεί να απογειώσει την εμφάνισή σου! Επίσης, μην το παρακάνεις με τα αξεσουάρ πάνω σου, αν δεν το έχεις με αυτά.

3. Το κακό layering: Εντάξει, ο χειμώνας πέρασε και δεν χρειαζόμαστε τόσο το layering, αλλά γενικώς έχε στο νου σου ότι το να φοράς πολλά κομμάτια, το ένα πάνω από το άλλο, δεν φέρνει πάντα κομψό αποτέλεσμα. Διάλεξε το layering όταν είναι απαραίτητο και μείνε σε λίγα κομμάτια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο joytv.gr