5 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από ένα σετ προϊόντων Lipikar Gel Lavant και Lipikar Fluide από την La Roche – Posay

Το μπάνιο και η φροντίδα του δέρματος είναι σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας των παιδιών. Για τα περισσότερα παιδιά το μπάνιο αποτελεί μια ευχάριστη διαδικασία που τους προσφέρει ένα αίσθημα φρεσκάδας και ζωντάνιας. Το καθημερινό μπάνιο με κατάλληλα προϊόντα διασφαλίζει στα παιδιά ένα καθαρό και ενυδατωμένο δέρμα.

Τα προϊόντα La Roche-Posay είναι τα ιδανικά για την καθημερινή φροντίδα και τον καθαρισμό όλης της οικογένειας, ακόμα και για το ευαίσθητο παιδικό δέρμα. Με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, μέσω κλινικών δοκιμών, η σύνθεση των προϊόντων είναι τέτοια ώστε να αναπληρώνουν τα λιπίδια του δέρματος και ανακουφίζουν από τους ερεθισμούς και τον κνησμό.

Η καλύτερη επιλογή για το ευαίσθητο παιδικό δέρμα

Οι κρέμες και τα καθαριστικά της La Roche Posay πλεονεκτούν, καθώς περιέχουν ελάχιστο αριθμό συστατικών, είναι υποαλλεργικά, αυστηρά ελεγμένα ώστε να ταιριάζουν ακόμα και στο πιο ευαίσθητο δέρμα, πλούσια σε καταπραϋντικό και προστατευτικό ιαματικό νερό La Roche-Posay, ενώ πιθανότατα είναι αυτά που ο παιδίατρος ή ο δερματολόγος σας θα συστήσει όταν τον ρωτήσετε.

Δυο υπέροχα προϊόντα που τα χρησιμοποιούμε οικογενειακώς καθημερινά

Ο ιδανικός συνδυασμός για το ευαίσθητο δέρμα δεν είναι άλλος από το Lipikar Gel Lavant που καθαρίζει απαλά και προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα της οικογένειας. Με σύνθεση εμπλουτισμένη με νιασιναμίδη και βούτυρο καριτέ, το gel αυτό αναπληρώνει τα λιπίδια που βοηθούν στην αποκατάσταση του φραγμού προστασίας της επιδερμίδας. Επιπλέον, σέβεται το φυσιολογικό pH της επιδερμίδας και την καταπραΰνει.  Για καθημερινή υγιεινή και φροντίδα:

 • Βάλτε μικρή ποσότητα στην παλάμη σας και απλώστε σε νωπό δέρμα.
 • Κάνετε απαλό μασάζ
 • Ξεβγάζετε
 • Δεν τσούζει τα μάτια

Αμέσως μετά το δροσιστικό ντους με το gel αυτό, δεν υπάρχει πιο υπέροχη, καταπραϋντική αίσθηση από αυτή που χαρίζει το Lipikar Fluide. Και αυτή η σύνθεση περιλαμβάνει τη νιασιναμίδη που καταπραΰνει άμεσα και προστατεύει την επιδερμίδα από εξωτερικές επιθέσεις. Χάρη στην εξαιρετικά ανάλαφρη υφή της, απορροφάται γρήγορα και είναι ιδανική για καθημερινή εφαρμογή. Εφαρμόστε 1 – 2 φορές την ημέρα με απαλό μασάζ σε πρόσωπο και σώμα, μετά τον καθαρισμό του δέρματος με ένα απαλό προϊόν καθαρισμού.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 5 νικητές που θα κερδίσουν από από ένα σετ προϊόντων Lipikar Gel Lavant και Lipikar Fluide  προσφορά της La Roche – Posay.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 20 Απριλίου  στις 15:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

   • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 5 νικητές που θα κερδίσουν από από ένα σετ προϊόντων Lipikar Gel Lavant και Lipikar Fluide προσφορά της La Roche – Posay.
   • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 20η Απριλίου θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
   • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
   • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
   • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
   • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
   • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
   • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
   • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
   • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

  O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

  1.Σωτηρία Στριμένου

2.Ειρήνη Νικηφοράκη

3.Ξένια Κούβα

4.Ευδοκία Σουλοπούλου

5.Ελισάβετ Μαϊδώνη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.