Αρχική Νέα 5χρονος έσκισε χαρτονομίσματα αξίας 6.000 ευρώ - Η αταξία κόστισε ακριβά στους γονείς!

5χρονος έσκισε χαρτονομίσματα αξίας 6.000 ευρώ - Η αταξία κόστισε ακριβά στους γονείς!

Ένα 5χρονο αγόρι από την Κίνα έδωσε ένα γερό μάθημα στους γονείς του, οι οποίοι τον άφησαν μόνο στο σπίτι τους στην πόλη Qingdao. Προς μεγάλη τους έκπληξη όταν επέστρεψαν, είδαν το μικρό αγόρι να παίζει με τα χαρτονομίσματα που βρήκε στο σπίτι και μάλιστα να έχει σκίσει τα περισσότερα από αυτά, αξίας περίπου 6.000 ευρώ!

Ο πατέρας του μικρού πήγε τα χαρτονομίσματα στην τράπεζα, αλλά τον ενημέρωσαν ότι η αντικατάσταση μπορεί να γίνει μόνο αν υπάρξει πλήρης αποκατάσταση των χαρτονομισμάτων. Σύμφωνα με δηλώσεις του επιχειρηματία πατέρα, τα χρήματα προέρχονταν από δάνειο που του είχε χορηγηθεί από την τράπεζα.

«Προσπάθησα για δύο ημέρες αλλά μπόρεσα να αποκαταστήσω μόνο μερικά από τα χαρτονομίσματα. Όσα ήταν κομμένα σε τρία κομμάτια κατάφερα να τα κολλήσω, αλλά υπάρχουν χαρτονομίσματα που έχουν κοπεί σε δεκάδες κομμάτια», δήλωσε απελπισμένος ο πατέρας του άτακτου αγοριού.

Φαίνεται ότι οι γονείς του παιδιού πλήρωσαν πολύ ακριβά το γεγονός ότι το άφησαν μόνο στο σπίτι, και θα σκεφτούν πολύ σοβαρά από εδώ και στο εξής αν θα το επαναλάβουν!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.