5χρονος έσκισε χαρτονομίσματα αξίας 6.000 ευρώ – Η αταξία κόστισε ακριβά στους γονείς!

Ένα 5χρονο αγόρι από την Κίνα έδωσε ένα γερό μάθημα στους γονείς του, οι οποίοι τον άφησαν μόνο στο σπίτι τους στην πόλη Qingdao. Προς μεγάλη τους έκπληξη όταν επέστρεψαν, είδαν το μικρό αγόρι να παίζει με τα χαρτονομίσματα που βρήκε στο σπίτι και μάλιστα να έχει σκίσει τα περισσότερα από αυτά, αξίας περίπου 6.000 ευρώ!

Ο πατέρας του μικρού πήγε τα χαρτονομίσματα στην τράπεζα, αλλά τον ενημέρωσαν ότι η αντικατάσταση μπορεί να γίνει μόνο αν υπάρξει πλήρης αποκατάσταση των χαρτονομισμάτων. Σύμφωνα με δηλώσεις του επιχειρηματία πατέρα, τα χρήματα προέρχονταν από δάνειο που του είχε χορηγηθεί από την τράπεζα.

«Προσπάθησα για δύο ημέρες αλλά μπόρεσα να αποκαταστήσω μόνο μερικά από τα χαρτονομίσματα. Όσα ήταν κομμένα σε τρία κομμάτια κατάφερα να τα κολλήσω, αλλά υπάρχουν χαρτονομίσματα που έχουν κοπεί σε δεκάδες κομμάτια», δήλωσε απελπισμένος ο πατέρας του άτακτου αγοριού.

Φαίνεται ότι οι γονείς του παιδιού πλήρωσαν πολύ ακριβά το γεγονός ότι το άφησαν μόνο στο σπίτι, και θα σκεφτούν πολύ σοβαρά από εδώ και στο εξής αν θα το επαναλάβουν!