8 καλοί λόγοι για να αγοράσετε φέτος τα σχολικά σας από το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο!

Το φετινό καλοκαιράκι, που πλησιάζει στο τέλος του (δυστυχώς!), ήταν ίσως το πιο αλλόκοτο της ζωής μας. Καθώς προσπαθούμε να προσγειωθούμε στην “μετα-καλοκαιρινή” πραγματικότητα, λοιπόν, και σκεφτόμαστε τη νέα σεζόν που είναι στα σκαριά, η νέα σχολική χρονιά είναι σίγουρα μία από τις βασικές μας σκέψεις, τουλάχιστον για όσους έχουν μικρα (ή μεγάλα) μπομπιράκια!

Στο Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο, επειδή ακριβώς οι καιροι που διανύουμε είναι ιδιαιτέρως δύσκολοι και πρωτόγνωροι, αφιέρωσαν ολόκληρο το καλοκαίρι τους για έναν και μόνο σκοπό: να κάνουν όσα περισσότερα μπορούν για να μας προσφέρουν ασφαλείς, οικονομικές και εξαιρετικού επιπέδου αγορές για τα σχολικά είδη της νέας σχολικής χρονιάς. Τι το διαφορετικό ωστόσο, κάνουν σε αυτό το Βιβλιοπωλείο και αξίζουν την προσοχή μας..; 

Αυτοί είναι οι 8 λόγοι για τους οποίους αξίζει να επιλέξουμε φέτος το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο για τις σχολικές αγορές μας:

#1: Γραπτή Εγγύηση Σχολικης Τσαντας (1η και μόνη επιχείρηση στην Ελλάδα!)

Το πρώτο, ίσως, προϊόν της λίστας που αναζητούν οι περισσότεροι είναι η σχολική τσάντα, ιδίως όταν αυτή έχει “φάει τα ψωμιά της” από την περσινή χρονιά και χρειάζεται αντικατάσταση. Το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο από το 2019 είναι η 1η και η μοναδική επιχείρηση στην Ελλάδα που προσφέρει την πρόσθετη, γραπτή εγγύηση σχολικής τσάντας! Η εγγύηση πρακτικά λειτουργεί σαν περαιτέρω δικλείδα ασφαλείας για τον γονέα, ώστε να έχει το κεφάλι του ήσυχο για την ποιότητα της τσάντας που αγόρασε. Όντας 30 χρόνια σχεδόν στον χώρο, στο Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο είναι απόλυτα σίγουροι ότι συνεργαζόνται μόνο με κορυφαίους κατασκευαστές σχολικών σακιδίων -γι’αυτό άλλωστε και η εγγύηση! Αν, δηλαδή, κάτι πάει στραβά και δείτε κάποια αδικαιολόγητη φθορά το πρώτο δίμηνο μετά την αγορά της τσάντας (π.χ. ξηλωμένο γαζί ή φερμουάρ, στραβή ραφή κλπ), κάτι που παραπέμπει σε εργοστασιακό ελάττωμα, το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο δεσμεύεται για δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση! Η εγγύηση αφορά ΟΛΕΣ τις σχολικές τσάντες, είτε τις αγοράσετε από κάποιο από τα 2 καταστήματά του, είτε από το eshop του βιβλιοπωλείου! Διαβάστε περισσότερα εδώ.

#2: Νέα υπηρεσία “Fast track pick up!” 

Το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο έχει λάβει μία σειρά από υγειονομικά μέτρα για την επαρκή προστασία τόσο των πελατών όσο και των εργαζομένων του (μπορείτε να τα δείτε εδώ). Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Φέτος, συνεχίζοντας την παράδοση που έχει δημιουργήσει στις Back to School καινοτομίες, αποφάσισε να εξαφανίσει τις… σχολικές ουρές! Λόγω των πολύ δύσκολων καιρών που διανύουμε, η ομάδα πίσω από το βιβλιοπωλείο θέλησε να αλλάξει τα δεδομένα με μία νέα υπηρεσία που έρχεται να δώσει λύση σε έναν από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους για τους γονείς κάθε Σεπτέμβρη και συνάμα να προσφέρει έναν υγειονομικά πιο ασφαλή τρόπο αγορών. Και το κατάφερε!

Η νέα, δωρεάν υπηρεσία Fast Track Pickup, επιτρέπει τη γρήγορη παραλαβή παραγγελίας από τα φυσικά καταστήματα, παρακάμπτοντας τα… κλασσικά ταμεία και τις ουρές τους. Πώς; Εσείς κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά επιλέγοντας στο Checkout “Fast Track Pickup”, την προπληρώνετε και όταν είναι έτοιμη (και με κομμένη απόδειξη), σας τηλεφωνούν από το βιβλιοπωλείο για να την παραλάβετε από το ειδικό Fast track ταμείο, σε λιγότερο από 2′! Εναλλακτικά, αν δεν είστε είστε fan των online αγορών, μπορείτε να παραδώσετε απευθείας τη λίστα σας στα ειδικά fast track ταμεία των φυσικών καταστημάτων (έχουν ειδική σήμανση!) και θα σας τηλεφωνήσουν όταν είναι έτοιμη. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία εδώ.

Με έναν σμπάρο, λοιπόν, 3 τριγώνια αφού το Fast Track pickup:

  • Μειώνει δραστικά τον χρόνο παραλαβής, επιτρέποντας κυριολεκτικά παραλαβή παραγγελίας σε λιγότερο από 2′ λεπτά!
  • “Διαλύει” την ταλαιπωρία των σχολικών ουρών αφού παρακάμπτει εντελώς την αναμονή στα παραδοσιακά ταμεία!
  • Είναι υγειονομικά η αρτιότερη επιλογή μιας και μειώνει δραστικά τον χρόνο παραμονής σας στα καταστήματά μας (Στο κατάστημα της Αργοστολίου μάλιστα το Fast Track είναι υπαίθριο!)

#3: Ταχύτερο & ανασχεδιασμένο eshop!

Για να διευκολύνει φέτος ακόμα περισσότερο όσους προτιμήσουν να ψωνίσουν τα σχολικά τους από το σπίτι, από την 1η Ιουλίου το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο λάνσαρε την ανανεωμένη version του eshop του! Όντας πλέον πολύ ταχύτερο, ομορφότερο και ευκολότερο στη χρήση από πριν (τόσο από κινητό όσο και από laptop ή tablet), στο νέο e-shop μπορείτε να επιλέξετε τις τσάντες και τα σχολικά σας είδη πανεύκολα και γρήγορα.

Extra Tip: Μάλιστα, πλέον τα καταστήματα συνεργάζονται με 2 courier και μέσα στο καλοκαίρι αναβάθμισαν τα συστήματά τους, προσφέροντας αυτόματο tracking σε κάθε παραγγελία, τόσο με SMS όσο και με email, για να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται η παραγγελία σας!

#4: Ειδικές παροχές μέσα από τη Κάρτα Μέλους (και για Ανέργους & Πολύτεκνους)!

Αν μένετε στα Νότια Προάστια ή κοντά στα 2 φυσικά καταστήματα του βιβλιοπωλείου, αυτό θα σας ενδιαφέρει! Εδώ και χρόνια, κάθε Σεπτέμβρη το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο μέσα από το πρόγραμμα της Κάρτας Μέλους Τετράγωνο, προσφέρει ειδικές εκπτώσεις σε ανέργους και σε πολύτεκνους, εκπτώσεις σε σε σχολικές τσάντες, σχολικά βοηθήματα και ξενόγλωσσα βιβλία, με ένα από τα πιο αποδοτικά point systems της αγοράς! Μπορείτε να διαβάσετε τις φετινές παροχές των καταστημάτων εδώ.

Tip #1: Για το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο πολύτεκνοι είναι και οι 3τεκνοι.

Tip #2: Κάθε Σεπτέμβρη κληρώνουν και πολλά δωράκια, οπότε αν πας 1η-30 Σεπτέμβρη αναζήτησε το “Τυχερό Κουτί”.

#5: 1.500+ κριτικές πελατών!

Δεν υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις και e-shops στην Ελλάδα με τόσες πολλές κριτικές πελατών (1.500+) και αυτό κάτι λέει για το μεράκι και το πάθος που είναι βασικά συστατικά της επιτυχίας των ανθρώπων του βιβλιοπωλείου, όλα αυτά τα χρονια. Το κυριότερο; Ο μέσος όρος του συνόλου των κριτικών στο site, στο Skroutz, στο BestPrice, το Facebook και στη Google, είναι 4.8/5, που είναι από τα υψηλότερα “σκορ” που θα βρείτε γενικότερα στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως κλάδου! Μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τις κριτικές εδώ.#6: Συνεργασία με 256 σχολεία από 27 δήμους της Ελλάδας

Μέχρι σήμερα έχουν εμπιστευθεί το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο πάνω από 250 σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα, από 27 διαφορετικού δήμους της Ελλάδας, αποδεικνύοντας με… αριθμούς ότι γνωρίζουν τα σχολικά όσο (πολύ) λίγοι!

#7: 29 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στα σχολικά

Η εξειδίκευση είναι σίγουρα καθοριστικός παράγοντας επιλογής σε κάθε τομέα γιατί εξασφαλίζει βαθιά γνώση του αντικειμένου. Έτσι, το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο, από το 1991 όταν πρωτοξεκίνησε σε έναν μικρό, τετράγωνο χώρο (μόλις 25 τ.μ!) μέχρι σήμερα, 29 χρόνια μετά, συνεχίζει με το ίδιο πάθος να είναι δίπλα στον μαθητή, τον γονέα και τον εκπαιδευτικό, κάθε χρόνο όλο το χρόνο, όχι μόνο τον Σεπτεμβρη. Γιατί για το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο τα σχολικά δεν είναι εποχιακή υπόθεση!

Tip: Αναλαμβάνουν και ντύσιμο σχολικών βιβλίων με την πρωτοποριακή και φιλική για το περιβάλλον μέθοδο Co Libri!

#8: 2 καταστήματα και χιλιάδες επώνυμα προϊόντα στη διάθεσή σας!

Έχοντας ως όραμα να είναι “το Βιβλιοπωλείο που κάθε γονιός θα ήθελε για το παιδί του”, το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο έχει επενδύσει πολλά και στα φυσικά του καταστήματα, διαθέτοντας 2 καταστήματα στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, συνολικής έκτασης 1.000 τ.μ! Και στα δύο καταστήματα θα βρείτε αμέτρητα επώνυμα σχολικά είδη, τεράστια ποικιλία σε είδη χειροτεχνίας (έχουν ετοιμοπαράδοτα πάνω από 110 διαφορετικά χαρτόνια με σχέδια!), οικονομικά χαρτικά και “ψαγμένα” εκπαιδευτικά παιχνίδια, πολλά εκ των οποίων είναι δοκιμασμένα απο τα συνεργαζόμενα σχολεία για ακόμα πιο αξιόπιστα αποτελέσματα και προτάσεις! Μάλιστα, στο 3-οροφο κατάστημα της Λεωγ. Αγ. Δημητρίου διοργανώνονται και εκδηλώσεις όλο το χρόνο!

Πού θα βρείτε το Βιβλιοπωλείο Τετράγωνο:

Κατάστημα 1: Λεωφ. Αγίου Δημητρίου 177 Άγ. Δημήτριος Αττικής,  17343, 210 9716983

Κατάστημα 2: Αργοστολίου 99 Άγ. Δημήτριος Αττικής,  17342, 210 9843462

Shop Online: www.tetragonobookstores.gr

Καλές (τελευταίες) βουτιές και καλή σχολική χρονιά!