8χρονος πήρε το αμάξι της οικογένειας και οδηγούσε με 140 χλμ/ω!

Ένα απίστευτο δημοσίευμα από την Αστυνομία του Soest της Γερμανίας κάνει σήμερα τον γύρο του κόσμου που σκοπό έχει να προειδοποιήσει τους γονείς, για το τι είναι ικανά τα παιδιά τους να κάνουν και πόσο πρέπει οι ίδιοι να προσέχουν.

Ο λόγος για έναν 8χρονο, ο οποίος ζει σήμερα από καθαρή τύχη: Το ξημέρωμα της Τετάρτης (21/8), ο πιτσιρικάς πήρε το αυτοκίνητο των γονιών του, βγήκε σε αυτοκινητόδρομο στη Γερμανία και πήγε βόλτα με ταχύτητα 140 χλμ/ω!

Το απίστευτο είναι, όμως, ότι το παιδί βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα στην άκρη του αυτοκινητόδρομου Α44, με κατεύθυνση προς την πόλη του Ντόρτμουντ. Είχε ανάψει τα φώτα ομίχλης και είχε τοποθετήσει το προειδοποιητικό τρίγωνο πίσω από το όχημα!

Μόλις εντοπίστηκε, οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι το αγόρι τους είπε “Ήθελα απλά να οδηγήσω λίγο” και στη συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα.

„Ich wollte nur ein bisschen Autofahren.“ sagte in der Nacht ein 8-Jähriger zu unseren Kollegen. Er war von zuhause mit…

Gepostet von Polizei NRW Soest am Mittwoch, 21. August 2019

Την αστυνομία ενημέρωσε η μητέρα του παιδιού, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, λέγοντας ότι το παιδί είχε φύγει από το σπίτι στην πόλη Soest, παίρνοντας το αυτόματο αυτοκίνητο της οικογένειας. Μέχρι τότε είχε οδηγήσει μόνο αυτοκίνητα-παιχνίδια και karts.

Το παιδί εντόπισε η ίδια η μητέρα, έπειτα από περίπου μία ώρα, στον αυτοκινητόδρομο Α44. Ο 8χρονος της είπε ότι είχε σταματήσει καθώς η μεγάλη ταχύτητα του είχε προκαλέσει αδιαθεσία.

Ευτυχώς δεν προκλήθηκε κανένα ατύχημα και το παιδί είναι καλά στην υγεία του!