Άφωνοι με τη γενναιοδωρία της Δήμητρας Κατσαφάδου: Χάρισε 42.000 ευρώ στα παιδιά του Make a Wish

Άφωνοι με τη γενναιοδωρία της Δήμητρας Κατσαφάδου: Χάρισε 42.000 ευρώ στα παιδιά του Make a Wish

Σήμερα το πρωί, η εκπομπή το «Πρωινό μας» υποδέχθηκε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και αφιερώθηκε εξ ολοκλήρου στα παιδιά, συγκεντρώνοντας μάλιστα χρήματα προκειμένου το όνειρο δεκάδων παιδιών που δίνουν την πιο σκληρή μάχη της ζωής τους να βγει αληθινό.

Λίγο πριν το κλείσιμο, στον αέρα της εκπομπής εμφανίστηκε μέσω σύνδεσης στο Skype η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία, όπως αποκάλυψαν οι συνεργάτες του Make A Wish, έχει ήδη κάνει φέτος τις ευχές τουλάχιστον 10 παιδιών πραγματικότητα.

Η ίδια σήμερα έκανε, όμως, μια ακόμα προσφορά που δεν πίστευε κανένας. Εμφανώς συγκινημένη έκανε μια προσφορά που προκάλεσε σοκ:

«Δεν θέλω να φαίνομαι», είπε συγκινημένη η Δήμητρα Κατσαφάδου, με τη Φαίη Σκορδά να της απαντά: «Δήμητρα, καταλαβαίνω ότι ντρέπεσαι, απλώς κάνε το θαύμα σου».

«Από εμένα έχετε δέκα ευχές μέσα από την καρδιά μου», είπε η Δήμητρα Κατσαφάδου κι όλοι έμειναν άφωνοι στο πλατό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

«Δέκα ευχές; Δέκα; Ήμασταν στην έβδομη ευχή, μπορώ να βάλω το 10 μπροστά από το 7;», ρώτησε τότε η Φαίη Σκορδά και η Δήμητρα Κατσαφάδου απάντησε: «Ναι παιδί μου, με πολλή χαρά».

Οι δέκα ευχές της Δήμητρας Κατσαφάδου μεταφράζονται, σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έγιναν στον αέρα, σε 42.000 ευρώ και αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε σοκ στους ανθρώπους του Make a Wish.

Η Φαίη Σκορδά ευχαριστώντας την της είπε: «Να έχεις όλα τα καλά, να σου επιστραφουν όλα τα καλά».

Διαβάστε ακόμα:

Φρίκη στο Ίλιον: Αυτό είναι το σπίτι – κολαστήριο που οι 15χρονοι βίαζαν συμμαθητή τους (εικόνες) – «Το κάναμε για πλάκα»

Για ακόμη έναν μήνα προφυλακισμένη η Εύα Καϊλή – Θα ζητήσει να πάρει την 2χρονη κόρη της στην φυλακή;

Xαμός στο Αγρίνιο: Με συντριπτικό κάταγμα στο χέρι μαθητής που ξυλοκοπήθηκε από εξωσχολικούς