Αν είσαι έγκυος, αυτός είναι ένας πολύτιμος σύμμαχός σου γι’ αυτή την περίοδο

Τη στιγμή που μια γυναίκα μαθαίνει πως θα γίνει μητέρα, βιώνει μια από τις πιο όμορφες και σημαντικές αλλαγές στη ζωή της. Η μητρότητα φανερώνει έναν νέο, μοναδικό ρόλο γεμάτο αγάπη, φροντίδα, ανιδιοτέλεια και συνάμα ιδιαίτερα απαιτητικό, ο οποίος ξεκινά από την αρχή της εγκυμοσύνης.

Έμφαση στη διατροφή

Η διατροφή κατά την εγκυμοσύνη είναι από τα σημαντικότερα ζητήματα τα οποία καλείται να αντιμετωπίσει η μητέρα, καθώς τα θρεπτικά συστατικά που θα λάβει από εκείνη το έμβρυο, θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την ανάπτυξή του. Η κατάλληλα προσαρμοσμένη δίαιτα στις ιδιαίτερες ανάγκες της εγκυμοσύνης είναι απαραίτητη, αλλά όχι πάντα επαρκής. Στην πράξη, η κάλυψη των αυξημένων διατροφικών αναγκών αποκλειστικά και μόνο από την σωστή δίαιτα, είναι εξαιρετικά δύσκολη, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται ο οργανισμός της μητέρας και το μωρό να στερείται τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Σε αυτές τις περιπτώσεις ενδείκνυται η λήψη ειδικών πολυβιταμινούχων σκευασμάτων τα οποία διαθέτουν κατάλληλη σύνθεση, ιδανική για την κάλυψη των διαφοροποιημένων αναγκών κάθε περιόδου.

Το Iofolen είναι ειδικό συμπληρώματα διατροφής σχεδιασμένο για την πλήρη κάλυψη των αυξημένων διατροφικών αναγκών της μητέρας και του μωρού της κατά την κύηση. Η σύνθεσή του δε είναι εναρμονισμένη με τις τρέχουσες κατευθυντήριες οδηγίες.

Οφέλη όχι μόνο για τη μητέρα, αλλά και για το έμβρυο

Tο Iofolen περιέχει, μεταξύ άλλων, Ω3 λιπαρά οξέα, Ιώδιο, Βιταμίνη D & Φυλλικό οξύ, τα οποία βοηθούν στην εμβρυϊκή αύξηση και ανάπτυξη, στην καλύτερη έκβαση της κύησης και στη βελτιστοποίηση της υγείας και της ευεξίας της μητέρας. Τα οφέλη αφορούν τόσο τη μητέρα όσο και το βρέφος (πρόληψη νόσων που συνδέονται με την κύηση, χαμηλότερος κίνδυνος επιπλοκών κατά τον τοκετό, υγιής ανάπτυξη και γέννηση ενός υγιούς, τελειόμηνου βρέφους).

Η κάθε μέλλουσα μητέρα πρέπει να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην τήρηση ειδικού διαιτολογίου που θα της συστήσει ο γυναικολόγος της, ακολουθώντας παράλληλα τις συστάσεις των ειδικών για τη λήψη, όπου απαιτείται, των κατάλληλων πολυβιταμινούχων συμπληρωμάτων διατροφής.

Στόχος είναι να διασφαλιστούν οι ιδανικές συνθήκες για την ολοκλήρωση μιας όσο το δυνατόν καλύτερης εγκυμοσύνης και να δημιουργηθούν οι βάσεις για ένα υγιές μέλλον για το μωρό της κάθε γυναίκας.

ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ ΜΙΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ.
Αριθμός Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 48265/13-07-2007. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας στον ΕΟΦ.