Ανακαλείται μαρμελάδα πασίγνωστης εταιρείας λόγω ύπαρξης σπασμένου γυαλιού
 • Ανακαλείται μαρμελάδα πασίγνωστης εταιρείας λόγω ύπαρξης σπασμένου γυαλιού

  Ανακαλείται μαρμελάδα πασίγνωστης εταιρείας λόγω ύπαρξης σπασμένου γυαλιού

  Η Marks & Spencer Greece, σε συνεργασία και επικοινωνία με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων, προχώρησε άμεσα και έχει ολοκληρώσει πλήρως διαδικασία προληπτικής απόσυρσης όλων των προϊόντων με κωδικό «ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ 340ΓΡ» που διατίθενται στα καταστήματα και τμήματα Marks Spencer Food στην Ελλάδα.

  Αυτό, γίνεται σε συνέχεια μεμονωμένου περιστατικού που αφορά σε εντοπισμό ξένου σώματος (θραύσματος γυαλιού) στο εν λόγω προϊόν (αριθμός παρτίδας H 1208 και ημερομηνία λήξης 07/2022), με σκοπό τον επανέλεγχο όλων των συσκευασιών.

  Aυτή είναι η μαρμελάδα που ανακαλείται

  ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ

  Τι να κάνετε αν το έχετε αγοράσει

  Με ανακοίνωσή της, η Marks & Spencer Ελλάδος καλεί όσους πελάτες έχουν ενδεχομένως στην κατοχή τους το εν λόγω προϊόν να το προσκομίσουν σε οποιοδήποτε κατάστημα Marks & Spencer, με σκοπό την πλήρη επιστροφή χρημάτων, χωρίς να απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

  «Η προστασία και ασφάλεια των καταναλωτών, καθώς και η διασφάλιση της ύψιστης ποιότητας των προϊόντων που προσφέρει, είναι κυρίαρχη προτεραιότητα για τη Marks & Spencer σε όλο τον κόσμο.

  Η Εταιρεία διαθέτει προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά και μόνο μέσα από ηθικές και ασφαλείς διαδικασίες που εξασφαλίζουν τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας, χωρίς συμβιβασμούς σε θέματα ασφάλειας, σε κάθε στάδιο παραγωγής και διάθεσης.

  Η Marks & Spencer Ελλάδος ευχαριστεί όλους τους καταναλωτές για την κατανόησή τους. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με µε την εξυπηρέτηση πελατών στην Τηλεφωνική Γραμμή: 211 108 7300».

  Διαβάστε επίσης:

  56χρονη Ελληνίδα γέννησε δίδυμα αγοράκια – Οι πρώτες της δηλώσεις!

  Θεσσαλονίκη: Έπεσε παράθυρο την ώρα του μαθήματος σε δημοτικό σχολείο – Από το 1893 τα κουφώματα!

  Έτσι θα μάθουν τα παιδιά σας να γράφουν εκθέσεις για “‘Αριστα!”

 • Επικοινωνήστε μαζί μας:
  Μύλων 75 104 41 Αθήνα
  210 5121893 | 6981 090029

  τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

  news@infokids.gr

  για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου • Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
  τώρα στο e-mail σας

  Εγγραφή στο Newsletter