Αρχική Εκδηλώσεις "Ανάμεσα στα κανάλια": Μια βιβλιοπαρουσίαση για όλη την οικογένεια στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» (8/6)

"Ανάμεσα στα κανάλια": Μια βιβλιοπαρουσίαση για όλη την οικογένεια στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» (8/6)

Εκδόσεις Κόκκινη Κλωστή Δεμένη και ο Στάθης Βλαχάκος προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε μια βόλτα όλο μυστήριο στο πλαίσιο της παρουσίασης του παιδικού βιβλίου «Ανάμεσα στα Κανάλια» το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 18.00 στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης « Αγγελική Χατζημιχάλη».

Στο βαθύ σκοτάδι της πόλης μια μυστηριώδη φιγούρα με μαύρη μπέρτα και ασημί μάσκα με φτερά που έμοιαζε με ράμφος πουλιού γλιστρούσε σαν σκιά ανάμεσα στα στενά κανάλια, κάτω από τα πολυάριθμα θολωτά γεφύρια, κατορθώνοντας να κρύβεται από τους ανεπιθύμητους διαβάτες και να προκαλεί ερωτηματικά σε όλους….

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η κα Γιώτα Παππά, εκπαιδευτικός, ο Μazoo and the Zοο κ.Μάνος Βαφειάδης μουσικοσυνθέτης παιδικών τραγουδιών καθώς και ο συγγραφέας Στάθης Βλαχάκος. Την εκδήλωση θα προλογίσει η υπεύθυνη των εκδόσεων κ. Κατερίνα Καρατζά

Θα ακολουθήσει για τα παιδιά μια μικρή ξενάγηση στους χώρους του Μουσείου.

Ας γνωρίσουμε το βιβλίο «Ανάμεσα στα Κανάλια»

… γλιστρώντας σαν αερικό
ανάμεσα στα στενά δρομάκια
και στα γκριζοπράσινα κανάλια
προκαλεί ερωτηματικά σε όλους.
Η μάσκα και η κατάμαυρη μπέρτα
καλύπτουν ευλαβικά αυτήν
τη μυστηριώδη φιγούρα.
Ποια η ταυτότητά της;
Ποιος ο σκοπός της;
Γιατί δε φανερώνεται;

Για παιδιά 8+

Είσοδος ελεύθερη

Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη»

Αγγελικής Χατζημιχάλη 6, Πλάκα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.