Ανατριχιαστικό βίντεο: Μητέρα ομολογεί τη δολοφονία της 5χρονης κόρης της

Ανατριχιαστικό βίντεο: Μητέρα ομολογεί τη δολοφονία της 5χρονης κόρης της

“Απλά τη σκότωσα και μετά πέθανε”. Με αυτά τα σοκαριστικά λόγια, με απόλυτα παγωμένο βλέμμα και ηχόχρωμα φωνής, η Ming Ming Chen ομολογεί την δολοφονία της 5χρονης κόρης της στον ανακριτή που βρίσκεται απέναντί της.

Το βίντεο, το οποίο οι αρχές του Ohio έδωσαν στο φως της δημοσιότητας, κόβει την ανάσα με την έλλειψη κάθε συναισθήματος από την πλευρά της μητέρας. Ο δε ανακριτής σχολιάζει το γεγονός, ότι η γυναίκα δεν έχει χύσει το παραμικρό δάκρυ για τον θάνατο του παιδιού της.

Το συμβάν έλαβε χώρα στις αρχές του 2018. Το άψυχο σώμα της μικρής Ashley Zhao βρέθηκε κρυμμένο στο εστιατόριο της οικογένειάς της. Η μητέρα της, έχοντας επανειλημμένα αρνηθεί κάθε εμπλοκή στον φόνο της, παραδέχεται τελικά, έπειτα από τις επίμονες ερωτήσεις του ανακριτή πως σκότωσε το παιδί με τα ίδια της τα χέρια.

“Απλά χρησιμοποιείς το χέρι σου και κάνεις αυτό” είπε, δείχνοντας πόσο βάναυσα τη χτύπησε στο κεφάλι. Στη συνέχεια είπε, ότι ζήτησε από τον άνδρα της να ξεφορτωθεί το σώμα, το οποίο αυτός στη συνέχεια έκρυψε στο εστιατόριο.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Γιατί σκότωσε το παιδί της

Η ανάκριση, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί. Όταν οι αστυνομικοί την ρώτησαν γιατί σκότωσε το παιδί της η γυναίκα είπε, ότι είχε κουραστεί από τον υπερβολικό φόρτο εργασίας.

“Πρέπει να φροντίζω τα πάντα στο εστιατόριο. Έχω μόνο δύο χέρια. Δεν είμαι το κορίτσι με τα τέσσερα χέρια. Δεν ήθελα να το κάνω αυτό στην Ashley, αλλά μερικές φορές δεν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου”, είπε η ίδια.

Η γυναίκα, μετά την ομολογία της, καταδικάστηκε σε 22 χρόνια φυλάκιση, όχι μόνο για ανθρωποκτονία, αλλά και για κακοποίηση ανηλίκου.

Σύμφωνα με μάρτυρες, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά π0υ η γυναίκα χτυπούσε το παιδί. Ο δε άνδρας της δήλωσε, ότι προσπάθησε να την επαναφέρει στη ζωή μετά το μοιραίο χτύπημα, αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι, αποφάσισε να κρύψει το σώμα της και να δηλώσει στην αστυνομία την εξαφάνισή της.

Στην αγόρευσή του, ο εισαγγελέας δήλωσε, ότι η Chen δεν είχε σκοπό να σκοτώσει το παιδί της και ότι επρόκειτο για μία τραγωδία που διαπράχθηκε σε μια στιγμή οργής, από μία μητέρα που δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να δεθεί με το παιδί της.

Η Chen βρέθηκε ως παράνομος μετανάστης από την Κίνα στις ΗΠΑ σε μικρή ηλικία. Αναζητούσε μια καλύτερη ζωή, ωστόσο βρέθηκε σε ένα κακοποιητικό περιβάλλον. Ο εισαγγελέας κατέληξε λέγοντας: “Δεν νομίζω, ότι έχουμε να κάνουμε ένα ένα τέρας. Νομίζω, ότι έχουμε να κάνουμε με μία γυναίκα που έκανε ορισμένες πολύ κακές επιλογές στη ζωή της…”

Διαβάστε ακόμα:

Ο μικρός Χρήστος έχει σοβαρό πρόβλημα ακοής και χρειάζεται τη βοήθειά μας

«Σ’ ακούω, μαμά που λες στις φίλες σου ότι νιώθεις μόνη και δεν αγαπάς τον εαυτό σου»

Παιδικές Κατασκηνώσεις ΟΑΕΔ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τα voucher – Δείτε αν είστε δικαιούχοι