Το ματωμένο πανάκι της Ίριδας “δείχνει” τη δολοφονία; – Το σημείο «κλειδί» στην κατάθεση ιατροδικαστή

Πάτρα: Πώς το πανάκι οδηγεί στον θάνατο της Ίριδας -Το έγγραφο που περιέγραφε το εύρημα (εικόνα)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα. Ήδη η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, έχει συλληφθεί για την δολοφονία της 9χρονης κόρη της Τζωρτζίνας, ενώ -όπως ήταν αναμενόμενο- στο προσκήνιο μπήκαν οι θάνατοι των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας: της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το MEGA «φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιώλα στην κατάθεσή της. Πρόκειται για μια κατάθεση, η οποία είναι άκρως σημαντική και ίσως να πυροδοτήσει κι άλλες σημαντικές εξελίξεις.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, το «κλειδί» βρίσκεται στο ματωμένο πανάκι της μικρής Ίριδας. Καταρχάς πρέπει να απαντηθεί από προήλθε όλο αυτό το αίμα στο πανάκι.

Τα δύο σενάρια

Σύμφωνα πάντα με το MEGA τα σενάρια είναι δύο. Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει μια μόνο πληγή που έχει το βρέφος κι αυτή είναι μια εσωτερική γρατζουνιά που έχει μέσα στο στόμα της η μικρή Ίριδα.

Στο πρώτο σενάριο, σύμφωνα με ιατροδικαστές, αυτή η πληγή μπορεί να έχει προκληθεί είτε από την πετσέτα, είτε από το νύχι αυτού που έβαλε το πανάκι μέσα στο στόμα του παιδιού.

Ουσιαστικά λοιπόν το ματωμένο πανάκι και πληγή μέσα στο στόμα του παιδιού «δείχνουν» ότι πιθανώς κάποιος να έχει τοποθετήσει το πανάκι μέσα στο στόμα του παιδιού, φράζοντάς του το στόμα, με αποτέλεσμα να το σκοτώσει…

Στο δεύτερο σενάριο είναι το αίμα να προήλθε από τους πνεύμονες της Ίριδας. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να έχει έρθει το πνευμονικό οίδημα, αφού κάποιος έχει φράξει τη μύτη και το στόμα του παιδιού, οδηγώντας το σε οδυνηρό θάνατο…

Ουσιαστικά σε κάθε ένα από τα δύο σενάρια, τα ευρήματα δείχνουν δολοφονία του μικρού κοριτσιού…

Διαβάστε επίσης:

“Έχουμε ήδη χάσει παιδί. Κάντε κάτι”: Οι εκκλήσεις όταν πέθανε η Ίριδα – Τα μελανιασμένα χείλη και η στάση της Ρούλας

Στο Ωνάσειο χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα; – Η μαρτυρία νοσηλεύτριας που ανατρέπει τα γεγονότα

“Η Ρούλα δάκρυσε στη συνέντευξη… και η μάνα της έκλαψε… Τόσο καιρό γιατί δεν κλαίγανε για τα παιδιά;”