Ανείπωτη θλίψη: Πέταξε για την γειτονιά των αγγέλων η 4χρονη Διονυσία

Ανείπωτη θλίψη: Πέταξε για την γειτονιά των αγγέλων η 4χρονη Διονυσία

Στην πιο τρυφερή ηλικία κλήθηκε να δώσει την πιο άνιση  Η 4χρονη Διονυσία από τον Πύργο πάλεψε με τον καρκίνο τα τελευταία δυόμιση χρόνια δεν τα κατάφερε. Έφυγε χθες από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της.

Σε μια ηλικία όπου τα υπόλοιπα παιδιά έπαιζαν ανέμελα, η 4χρονη Διονυσία χωρίς να το επιλέξει βρέθηκε αντιμέτωπη με μία πολύ σκληρή κατάσταση.

Διαγνώστηκε με όγκο εγκεφάλου στις 10 Δεκεμβρίου του 2020 στο Νοσοκομείο του Ρίου. Στην συνέχεια με ασθενοφόρο μετέβη στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Στις 11 Δεκεμβρίου 2020 έγινε χειρουργείο για υδροκεφαλία και τοποθέτηση βαλβίδας.

Στις 17 Δεκεμβρίου 2020 έγινε μεγάλο χειρουργείο 7 ωρών για αφαίρεση του όγκου. Από τις 7 Ιανουαρίου 2021 η μικρή Διονυσία μαζί με τους γονείς και την οικογένεια της, έδωσε τον αγώνα της μέσα σε ένα δύσκολο πρόγραμμα χημειοθεραπειών με δυσβάστακτα έξοδα.

Τον περασμένο Δεκέμβριο οργανώθηκε στον Πύργο φιλανθρωπικός αγώνας για να στηριχθεί η 4χρονη.

Η βοήθεια που συγκεντρώθηκε από εκεί μπορεί να ήταν σημαντική όμως δεν επαρκούσε για να σώσει την μικρή Διονυσία. Μια επιπλοκή που παρουσίασε πριν λίγο καιρό, αντέστρεψε τους όρους της μάχης.

Διαβάστε επίσης:

Το κουδούνι στη Δημοτικό της Γαύδου δεν θα χτυπήσει φέτος – Τι λέει το Υπουργείο Παιδείας

«Με βίασε ο πατέρας μου»: “Πάγωσαν” στο κυλικείο σχολείου από τα λόγια 16χρονης

Η Μόνικα έχει μια γλυκιά κορούλα που είναι ήδη 4 ετών! (φωτος)