Αρχική Αληθινές Ιστορίες Άντρας φωτογραφίζει την γυναίκα του σε κάθε τους ταξίδι –και όλο το ίντερνετ κλαίει από τα γέλια!

Άντρας φωτογραφίζει την γυναίκα του σε κάθε τους ταξίδι –και όλο το ίντερνετ κλαίει από τα γέλια!

Σε αντίθεση με όλο το ίντερνετ που κλαίει από τα γέλια κοιτάζοντας τις παρακάτω φωτογραφίες και που κοροϊδεύει την εικονιζόμενη, η οποία σε κάθε, ΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ, ταξίδι με τον άντρα της αποκοιμιέται στο αυτοκίνητο, εμείς ΔΕΝ θα γελάσουμε. (Εντάξει, με κάποια σχόλια του τύπου «έχει πεθάνει εδώ και χρόνια, αλλά εκείνος συνεχίζει να την παίρνει μαζί του» λίγο γελάσαμε). Αντίθετα, θα ταυτιστούμε! Θα δείξουμε κατανόηση! Και θα αναγνωρίσουμε για ακόμα μία φορά ΠΟΣΟ κουρασμένες είμαστε και πόσο ανάγκη έχουμε από ύπνο. Το ταξίδι με το αυτοκίνητο είναι, μάλιστα, ιδανική στιγμή, αφού την ώρα εκείνη δεν έχουμε τίποτε καλύτερο να κάνουμε (σόρυ, αγαπητέ σύζυγε), ενώ πιθανότατα στο πίσω κάθισμα έχουν αποκοιμηθεί και τα παιδιά.

Για εμάς, λοιπόν, αγαπητή εικονιζόμενη, αποτελείς πρότυπο συζύγου! Εύγε! Αφού μπορείς, χαλάρωσε και κοιμήσου! Γιατί όταν ξυπνήσεις, σε περιμένει η συνέχεια του καθημερινού σου αγώνα, με τα παιδιά και με έναν σύζυγο, που όπως φαίνεται, δεν σε αφήνει να… αγιάσεις!

Πηγή: 9gag.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.