Απίστευτο κι όμως αληθινό: Κράτησαν μωρό ως τρομοκράτη στην αμερικανική πρεσβεία του Λονδίνου!

Απίστευτο κι όμως αληθινό το περιστατικό που συνέβη με πρωταγωνιστές ένα μωρό 3 μηνών και την οικογένειά του κατά την προετοιμασία για το ταξίδι τους στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο 62χρονος παππούς του παιδιού χρειάστηκε πριν από την πτήση από Λονδίνο για Φλόριντα να συμπληρώσει το ειδικό έντυπο «ESTA», το οποίο ζητείται από τις αμερικανικές αρχές σε όσους πρόκειται να επισκεφθούν τη χώρα.

Όμως, την ώρα που ο παππούς συμπλήρωνε το έντυπο του εγγονού του, τσέκαρε το «ναι» στην ερώτηση αν είναι τρομοκράτης, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι της αμερικανικής πρεσβείας στο Λονδίνο να καλέσουν την οικογένεια για εξηγήσεις. Μάλιστα, κράτησαν το μωρό στην πρεσβεία για γραφειοκρατικούς λόγους και αρνήθηκαν στην οικογένεια να ταξιδέψει μέχρι τη Φλόριντα.

Το πρόβλημα λύθηκε ύστερα από ώρα, αλλά η οικογένεια αναγκάστηκε να χάσει την πτήση και να ταξιδέψει με την επόμενη πληρώνοντας νέα εισιτήρια. «Το μωρό μας ήταν πολύ καλό κατά τη διάρκεια της ανάκρισης! Σκέφτηκα να του φορέσουμε πορτοκαλί φόρμα για να το πάμε εκεί, όπως φορούν οι κρατούμενοι στις ΗΠΑ, αλλά είπαμε καλύτερα να το αποφύγουμε», αναφέρει αστειευόμενος ο παππούς του μικρού.