«Απλά και Διαφορετικά- το ημερολόγιο μου»: Ένα βιβλίο που θα εμπνεύσει μικρούς και μεγάλους

«Απλά και Διαφορετικά- το ημερολόγιο μου»: Ένα βιβλίο που θα εμπνεύσει μικρούς και μεγάλους

Κρατάτε στα χέρια σας το ημερολόγιο μιας «Απλής και Διαφορετικής Ζωής», της ζωής μέσα από ερεθίσματα μαθητών ενός ειδικού δημοσίου σχολείου. Η φιλοσοφία του, απλή και αυθόρμητη, μαθητική και σχολική, σαν τα σχολικά τετράδιά μας!

Η δημιουργία του, μοναδική και ρεαλιστική, όπως πρέπει να είναι η ζωή μας! Οργανώστε τον χρόνο σας. Φροντίστε τον εαυτό σας. Μαγειρέψτε σπίτι με φίλους και την οικογένειά σας. Χαλαρώστε χρωματίζοντας τα σκίτσα ή ζωγραφίζοντας τα δικά σας. Γράψτε στόχους για το μέλλον.

Ακολουθήστε tips ζωής. Στείλτε postcards σε φίλους ή και στον εαυτό σας. Είναι το ημερολόγιο της ζωής σας. Γιατί, η απλότητα και διαφορετικότητα μάς κάνουν ξεχωριστούς!

Ένα ξεχωριστό βιβλίο- ατζέντα που θα σας συνοδεύσει τη νέα χρονιά

Το βιβλίο-ατζέντα «Απλά και Διαφορετικά- το ημερολόγιο μου»  αποτελεί το τρίτο μέρος της σειράς βιβλίων «Απλά και Διαφορετικά». Εμπνευστής και δημιουργός, είναι ο κ. Γιώργος Ευγενειάδης, Τεχνολόγος τροφίμων και Εκπαιδευτικός στα ΕΕΕΕΚ (Ειδικά Εργαστήρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης) Ηρακλείου.

Με βασική του φιλοσοφία  “Η απλότητα και διαφορετικότητα μας κάνουν ξεχωριστούς!” ΄μας παραδίδει ένα εκπληκτικο βιβλίο με συνταγές, συμβουλές, σκέψεις, σκίτσα, ζωγραφιές ενώ θα βρούμε και…καρτ ποστάλ που μπορούμε να ταχυδρομήσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Το ξεχωρίσαμε για ακόμη μια φορά για τις υπέροχες συνταγές του που είναι εύκολες ως προς την εκτέλεσή τους και έχουν ως πρώτη τους ύλη, υλικά που όλες οι μαμάδες έχουμε στο ντουλάπι μας.

Η πρωτοτυπία τους έγκειται στο γεγονός, ότι τα υλικά και οι ποσότητες, τα σκεύη και ο τρόπος εκτέλεσης περιγράφονται αναλυτικά με σκίτσα της που δείχνουν βήμα-βήμα τα στάδια και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποιο λάθος ή να μπερδευτεί όποιος αναλάβει να φτιάξει μια από τις συνταγές. Σημειωτέον, το στήσιμο του βιβλίου είναι τέτοιο που προσ(κ)αλεί ακόμα τα παιδιά που έχουν μαγειρικές ή ζαχαροπλαστικές ανησυχίες, να σηκώσουν τα μανίκια, να αναλάβουν δράση και να πειραματιστούν στην κουζίνα.