Αποκάλυψη: Νέες ζωγραφιές της Τζωρτζίνας παραδόθηκαν στην Ανακρίτρια

Δύο άτομα που βρέθηκαν χθες στο σπίτι της οδού Μπιζανίου, όπου έμεναν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης στην Πάτρα, κίνησαν την περιέργεια των γειτόνων.

Τα συγκεκριμένα άτομα μπήκαν μέσα στο σπίτι, που είναι κλειστό από τη μέρα που συνελήφθη η Ρούλα για τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας και μετά από περίπου δύο ώρες βγήκαν, κρατώντας στα χέρια τους σακούλες.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Ρούλα Κουσκουρή, πρόκειται για άτομα από το στενό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη που πήγαν στο σπίτι μετά από παράκληση του ίδιου για να πάρουν κάποια προσωπικά του αντικείμενα.

Νέες ζωγραφιές της Τζωρτζίνας παραδόθηκαν στην Ανακρίτρια

Ο Μάνος φέρεται να πήρε έναν φάκελο που περιείχε τα στρατιωτικά του έγγραφα, ένα άλμπουμ με δικές του φωτογραφίες και την ποδοσφαιρική του ενδυμασία. 

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρήκε στο σπίτι ένα τετράδιο από το δωμάτιο της Τζωρτζίνας, το οποίο περιείχε ζωγραφιές της μικρούλας.

Συγκεκριμένα, όπως είπε η Ρούλα Κουσκουρή, η 18η ανακρίτρια είχε ρωτήσει τον 30χρονο αν υπάρχουν άλλες ζωγραφιές της μικρής, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις έρευνες.

Ο Μάνος Δασκαλάκης της είχε αναφέρει το συγκεκριμένο τετράδιο και η κ. ανακρίτρια του είχε ζητήσει να της το παραδώσει. Έτσι έγινε, λοιπόν, καθώς φαίνεται ότι τα άτομα που έστειλε ο Μάνος στο σπίτι βρήκαν το τετράδιο και του το παρέδωσαν για να το μεταφέρει στο ανακριτικό γραφείο.  

Υπενθυμίζεται ότι η ανακρίτρια έχει ορίσει ειδική παιδοψυχολόγο ως πραγματογνώμονα που θα εξετάσει τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, ώστε να διαπιστώσει αν μέσα από αυτές το παιδί «μιλούσε» για όσα ζούσε μέσα στο σπίτι του μετά τον θάνατο των δύο αδελφών του.

Διαβάστε επίσης:

Ελασσόνα: Πώς το 10 μηνών μωρό βρήκε τραγικό θάνατο, παραμονές της βάφτισής του – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Oι μαθητές του 12ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας έστειλαν ηχηρό μήνυμα κατά του bullying

Αυτή η μαμά μετέτρεψε το συμμάζεμα σε παιχνίδι με την κόρη της! Γονείς, αξίζει να την μιμηθεί