Στοιχείο “φωτιά” στη ζωγραφιά της Τζωρτζίνας – Το φωτοστέφανο και το μεγάλο Χ μετά την κηδεία της Ίριδας

Ανατριχιαστικά είναι όσα είχε απεικονίσει η μικρή Τζωρτζίνα στη ζωγραφιά, όπου έγραψε “σήμερα η μαμά μου έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό”.

Η επίμαχη ζωγραφιά που έχει μπει στο μικροσκόπιο της έρευνας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο μικροσκόπιο της έρευνας για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας έχει μπει μια ζωγραφιά του παιδιού που ήταν κρυμμένη στο γραφείο της και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το παιδί την έφτιαξε τέσσερις μέρες μετά την κηδεία της Ίριδας και δύο ημέρες μετά από τον περιβόητο καβγά που είχαν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης μπροστά της, όταν ο 30χρονος έμαθε πως η σύζυγός του είχε εξωσυζυγική σχέση.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια αυτού του καβγά πιθανόν εκτός από τη λεκτική να υπήρξε και σωματική βία σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου και γι’ αυτό η Τζωρτζίνα έγραψε για το τεράστιο ουρλιαχτό της μητέρας της.

Τα σκίτσα που προβληματίζουν

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στη συγκεκριμένη ζωγραφιά που περιλαμβάνεται στη δικογραφία η Τζωρτζίνα χρησιμοποιεί μαύρο στυλό ή μαύρο λεπτό μαρκαδόρο. Στα αριστερά έχει ζωγραφίσει μια καρδιά και μέσα υπάρχει μια γυναικεία φιγούρα. Στα δεξιά υπάρχει μια ακόμα καρδιά και μέσα μια ανδρική φιγούρα.

Εκτιμάται ότι μάλλον πρόκειται για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη. Αυτό που προκαλεί τεράστια εντύπωση είναι ότι το παιδί έχει διαγράψει με πάρα πολλά “χ” τις δύο φιγούρες και μάλιστα η ανδρική φιγούρα σχεδόν δε διακρίνεται.

Στο κέντρο της ζωγραφιάς υπάρχει μια ακόμα καρδιά και μέσα βρίσκεται ένα κοριτσάκι με φωτοστέφανο, από κάτω ένα ακόμα κοριτσάκι μέσα σε καρδιά που έχει φωτοστέφανο και δεξιά κάτω από την μητέρα έξω από την καρδιά ένα ακόμα κοριτσάκι χωρίς φωτοστέφανο.

Tι ισχυρίζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάντως η ίδια η Ρούλα, όπως είπε ο Γιώργος Σόμπολος, ισχυρίζεται ότι πιθανόν η Τζωρτζίνα όταν έγραψε για το ουρλιαχτό να αναφερόταν στις κραυγές και τον θρήνο της για τον θάνατο της Ίριδας.

Διαβάστε επίσης:

Η καρδιά της Ίριδας και το ήπαρ της Μαλένας θα “δείξουν” τις νέες συλλήψεις

Κανείς δεν ξέχασε τον 15χρονο Πάνο που “έσβησε” στην άσφαλτο, κάνοντας ποδήλατο – Ραγίζει καρδιές ο παππούς του

Φέρτε το καλοκαίρι στην ντουλάπα του παιδιού σας με τα πιο συναρπαστικά σχέδια και χρώματα!