Οι 3 επίμαχες ζωγραφιές της Τζωρτζίνας που εξετάζονται – Οι 8 λέξεις που έγραψε για την Πισπιρίγκου

Τρεις είναι οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας που θα κληθεί να εξετάσει πραγματογνώμονας παιδοψυχολόγος, μετά από διαταγή της 18ης ανακρίτριας. 

Οι 3 επίμαχες ζωγραφιές της Τζωρτζίνας που εξετάζονται

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο STAR η πρώτη ζωγραφιά που μπαίνει στην έρευνα περιέχει λίγα λόγια της 9χρονης για τη μητέρα της: «Στη μαμά που πετάει, χρόνια πολλά, σε ευχαριστώ για όλα». 

Πάτρα: Οι τρεις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας που εξετάζονται από τις αρχές

Η δεύτερη ζωγραφιά έχει έρθει ήδη στο φως της δημοσιότητας και η ανάλυση της είναι ανατριχιαστική. Σε αυτή το παιδί είναι σαν να ζητά βοήθεια. Έχει ζωγραφίσει τον εαυτό του αλλά και τις αδερφές του ως αγγέλους, ενώ έχει ζωγραφίσει ένα άτομο με μαύρο πρόσωπο, κάτι που δείχνει φόβο και γενικότερη αμφιθυμία συναισθημάτων.

Στη ζωγραφιά αυτή γράφει «Για εσάς» με κόκκινα μεγάλα γράμματα.

Η ανατριχιαστική ζωγραφιά που έκανε η Τζωρτζίνα από την Πάτρα

Οι 8 λέξεις που έγραψε για την Πισπιρίγκου

Όμως, ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί και σε μία τρίτη ζωγραφιά, η οποία δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα. Σε αυτήν το παιδί έχει γράψει οκτώ λέξεις, με τις οποίες περιγράφει την ψυχολογική κατάσταση της μητέρας του σε μια συγκεκριμένη στιγμή. Αυτή η ζωγραφιά είναι που θα δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα.

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΣ ΠΟΥ “ΚΑΙΕΙ” ΤΗΝ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός στην κατάσχεση που πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου 2022 στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη βρέθηκε μεταξύ άλλων μια ζωγραφιά στο παιδικό γραφείο της Τζωρτζίνας . Σε αυτήν εκτός από τη ζωγραφιά υπάρχουν από κάτω έξι λέξεις της Τζωρτζίνας που λένε κάτι συγκλονιστικό για τη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ

“Όταν μάθει το πανελλήνιο τι έχει γράψει το παιδί για τη μητέρα του θα φρίξει” είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κουσουλός. Σε αυτή τη ζωγραφιά θα εστιάσει και ο πραγματογνώμονας που ορίστηκε από την ανακρίτρια επισήμανε ο δημοσιογράφος.

Η 9χρονη “μιλούσε” μέσα από τα σκίτσα της

Η παιδοψυχολόγος μέσα από τις ζωγραφιές θα εξετάσει τον ψυχικό κόσμο του παιδιού, τα αισθήματα που είχε για την μητέρα, τον πατέρα και τις δύο αδερφές της, ενώ θα εξεταστεί και το κατά πόσο το παιδί ήθελε να πει κάτι αλλά δεν μπορούσε είτε από φόβο είτε λόγω της ηλικίας του. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου θα ορίσει και εκείνη παιδοψυχολόγο προκειμένου να εξετάσει και εκείνη τις ζωγραφιές.

Διαβάστε επίσης:

Ποια η διαφορά ηπατίτιδας από την οξεία ηπατίτιδα που ανησυχεί τους επιστήμονες;

200.000 ευρώ αποζημίωση για τον 33χρονο πατέρα 2 παιδιών που πέθανε περιμένοντας το ΕΚΑΒ

Έγγραφο καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Πισπιρίγκου για τη χορήγηση κεταμίνης στη Τζωρτζίνα