Έγγραφο καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Πισπιρίγκου για τη χορήγηση κεταμίνης στη Τζωρτζίνα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των 3 παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα.

Ισχυρισμοί Πισπιρίγκου ότι κεταμίνη χορηγήθηκε στο Νοσοκομείο της Πάτρας και στο ωνασειο

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου επικαλείται χαρτιά με τα οποία αποδεικνύεται ότι δόθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα στο Νοσοκομείο της Πάτρας και στο Ωνάσειο.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων» αποκάλυψε στο ΜΕGA ένα έγγραφο – ντοκουμέντο που δείχνει ότι η χορήγηση της κεταμίνης στο νοσοκομείο όχι μόνο δεν ήταν μυστικό, αλλά αυτό αναγραφόταν πάνω στο κρεβάτι του παιδιού και το ήξερε και η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως εξήγησε η πλευρά της μητέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών υποστηρίζει ότι η κεταμίνη δόθηκε στο Ωνάσειο και στη ΜΕΘ της Πάτρας, κάτι που επιβεβαιώθηκε, αλλά η ίδια επιμένει ότι δεν το γνώριζε τότε. Μάλιστα, λέει ότι το έμαθε λίγο πριν συλληφθεί από τις αποκαλύψεις του MEGA.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος παρουσίασε το έγγραφο που υπήρχε πάνω από το κρεβάτι της Τζωρτζίνας για τη συνεχή ενημέρωση των γιατρών στη ΜΕΘ Παίδων στην Πάτρα, στην οποία εισήχθη στις 11-12 Απριλίου του 2021.

Η δόση κεταμίνης για την Τζωρτζίνα

Μάλιστα, στο έγγραφο αναφέρεται ότι η δόση πρέπει να είναι ένα ή δύο μικρογραμμάρια και όχι μεγαλύτερη. Αντίθετα με αυτή την οδηγία στην Τζωρτζίνα δόθηκε, σύμφωνα με την τοξικολογική εξέταση, μια πολύ μεγαλύτερη ποσότητα που επέφερε τον θάνατο (0,6 μικρογραμμάρια).

Αυτό το έγγραφο, είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, καταρρίπτει όσα λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου ότι δεν γνώριζε για την κεταμίνη αφού το έγγραφο ήταν μπροστά της για μήνες.

Νέος κύκλος καταθέσεων γιατρών για την Τζωρτζίνα

Ένας νέος κύκλος καταθέσεων γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού από το Ωνάσειο νοσοκομείο, στο οποίο έγινε ο γονιδιακός έλεγχος της Τζωρτζίνας, έχει ξεκινήσει ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας.

Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε ο κατάλογος των μαρτύρων που αφορούσε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Καραμανδάνειου νοσοκομείου ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν μάρτυρες από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας αλλά και από το Παίδων όπου κατέληξε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Στο μεταξύ οι έρευνες των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογριά ξεκινούν κι αυτές από την αρχή μετά από εισαγγελική παραγγελία για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη.

Θα τεθούν στο περιθώριο τα όποια ευρήματα καταγράφηκαν από τις προηγούμενες ιατροδικαστικές εκθέσεις που υπέγραψαν για την 3,5 ετών Μαλένα , η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα και την 7 μηνών Ίριδα, η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα.

Διαβάστε επίσης:

Τέλος στα self test σε μαθητές – Oι γονείς φοβούνται για έξαρση στις τάξεις – Τι απαντά το Υπ. Υγείας

Ποια η διαφορά ηπατίτιδας από την οξεία ηπατίτιδα που ανησυχεί τους επιστήμονες;

Θύμα ληστείας έπεσε 14χρονος μαθητής στη Νέα Φιλαδέλφεια