Η καρδιά της Ίριδας και το ήπαρ της Μαλένας θα “δείξουν” τις νέες συλλήψεις

Στο στόχαστρο των ερευνών της Αστυνομίας έχει μπει ο θάνατος της 3.5 ετών Μαλένας και της 6.5 μηνών Ίριδας.  Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή για νέα ιατροδικαστικά πορίσματα, ενώ ανοίγει κύκλος καταθέσεων όλων των εμπλεκομένων, με στόχο να δοθούν απαντήσεις για τα αίτια θανάτου των κοριτσιών. Αυτό σημαίνει ότι οι όποιες εξελίξεις δρομολογούνται σε δεύτερο χρόνο.

Από το μηδέν η έρευνα για τον θάνατο της Μαλένας και της Ιριδας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι ιατροδικαστές ξεκινούν από την αρχή την ιατροδικαστική εξέταση, θέτοντας ουσιαστικά στο περιθώριο τα όποια ευρήματα καταγράφηκαν από τις προηγούμενες ιατροδικαστικές εκθέσεις που υπέγραψαν για την 3,5 ετών Μαλένα η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα (Ιούλιος 2019) και την 7 μηνών Ίριδα η ιατροδικαστής Τσόλια (Μάρτιος 2020) και τίθενται υπό άλλη οπτική και άλλη ανάλυση τα ευρήματα.

-Ξεκινά από την αρχή όλος ο εργαστηριακός έλεγχος.

-Ελεγχος τοξικολογικός και ιστολογικός με βάση τα ευρήματα που υπάρχουν.

-Πλήρης νεκρτοτομική και εργαστηριακή μελέτη.

Η καρδιά της Ίριδας και το ήπαρ της Μαλένας θα “δείξουν” τις νέες συλλήψεις

Η έρευνα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας θα εστιάσει στην καρδιά του μωρού και στο ήπαρ της Μαλένας που αποτελούν σημαντικά στοιχεία που θα φανερώσουν τι πραγματικά συνέβη στα δυο παιδιά που έφυγαν αιφνίδια από την ζωή τον Απρίλιο του 2019 και τον Μάρτιο του 2021.

Τα ευρήματα από την καρδιά της Ίριδας και το ήπαρ της Μαλένας θα καθορίσουν την εξέλιξη της υπόθεσης και θα δρομολογήσουν τις νέες συλλήψεις. Οι Αρχές συμπληρώνουν το παζλ καθημερινά ενώ η  σκέψη για τριπλή εγκληματική ενέργεια βρίσκεται συνεχώς στο μυαλό υψηλόβαθμων αξιωματικών που συντονίζουν τη μεγάλη έρευνα.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στη Λάρισα: “‘Εφυγε” από τη ζωή 15χρονος μαθητής – Το “αντίο” των συμμαθητών

Θεσσαλονίκη: H 4χρονη Κατερίνα ξεψύχησε αφού εισήχθη με ανεξήγητο πρήξιμο στον αστράγαλο – Οι υποψίες της οικογένειας

5+1 στάσεις της γιόγκα που διώχνουν το στρες των εξετάσεων (εικόνες)