Αποκάλυψη: Τα 2 τηλεφωνήματα που δέχθηκε η Πισπιρίγκου το πρωί του θανάτου της Ίριδας

Τι ρώτησε η Ρούλα την ιατροδικαστή όταν πέθανε η Ίριδα - Στο «μικροσκόπιο« οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το θρίλερ του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη–Πισπιρίγκου στην Πάτρα, με την εκπομπή T-live να αποκαλύπτει πως στις 21 Μαρτίου του 2021 και ενώ η Δήμητρα Πισπιρίγκου έχει βρει ήδη νεκρή την Ίριδα στο κρεβατάκι της, η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχθηκε δύο τηλεφωνήματα από έναν άνδρα – ένα στις 11.38 και ένα στις 11.41 – στα οποία δεν απάντησε.

Ο μυστηριώδης άντρας που «έσπασε» τελικά τη σιωπή του

Η εκπομπή επικοινώνησε με τον άγνωστο αυτόν άνδρα, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε ότι γνωρίζει τη μητέρα των τριών παιδιών, ωστόσο αργότερα ανέφερε ότι ήταν εκείνος που πήγαινε την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο για φυσικοθεραπείες.

Βέβαια η Τζωρτζίνα τον Μάρτιο του 2021 δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας, καθώς έμεινε τετραπληγική τον Απρίλιο του 2021.

«Εγώ είχα σχέση με τη Τζωρτζίνα, πήγαινα το παιδάκι στο νοσοκομείο για φυσικοθεραπείες με όλα αυτά τα πράγματα. Τίποτα άλλο. Είχα τέτοιο αυτοκίνητο που μπορούσα να την πάω γιατί το καροτσάκι της δεν χωρούσε σε άλλο αυτοκίνητο και την πήγαινα εγώ την Τζωρτζίνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το τηλεφώνημα ανήμερα της μέρας της εισαγωγής της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο

Ο συγκεκριμένος άνδρας επικοινώνησε με την Ρούλα Πισπίργκου και στις 8 Απριλίου του 2021, δηλαδή την ημέρα εισαγωγής της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

Τότε η μητέρα των τριών παιδιών δέχθηκε κλήση στις 20.57 και συνομίλησε με τον άνδρα αυτόν για 23 δευτερόλεπτα.

Ποιοι τηλεφώνησαν στη Ρούλα Πισπιρίγκου τη μέρα που πέθανε η μικρή Ίριδα

Παράλληλα, η εκπομπή παρουσίασε και τα υπόλοιπα τηλεφωνήματα που δέχθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου τόσο την προηγούμενη μέρα όσο και ανήμερα του θανάτου της Ίριδας. Τα ξημερώματα της προηγούμενης ημέρας, στις 20 Μαρτίου 2021, ο Μάνος Δασκαλάκης τηλεφωνεί 3 φορές στη σύζυγό του, στις 03.38, στις 03.39 και στις 04.20. χωρίς εκείνη να απαντήσει.

Στη συνέχεια, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας μιλά συνεχώς με τους γονείς του Μάνου Δασκαλάκη, ενώ επικοινωνεί με την αδερφή της, τη μητέρας της και δύο φίλες της. Ωστόσο, εντύπωση προκαλούν τα τηλεφωνήματα στο 166, σε έναν απόρρητο αριθμό, αλλά και σε ένα ξενοδοχείο της Πάτρας.

Περνάμε στο πρωινό που η Ίριδα έφυγε από τη ζωή. Στις 10:26 το πρωί η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη, το οποίο θεωρείται κομβικό, αφού είναι το πρώτο που δέχεται ενώ το βρέφος έχει πεθάνει.

Διαβάστε επίσης:

Εξαφανίστηκε 4χρονη από την Ουκρανία, την ψάχνουν στην Ευρώπη – Ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Νέες λεπτομέρειες και αποκαλύψεις για τις νυχιές στο πρόσωπο της 3.5 Μαλένας

«Δολοφονήθηκαν» – Η Νικολούλη γράφει τον επίλογο στο θρίλερ της Πάτρας (video)