Ασύλληπτο δράμα πίσω από την τραγωδία στην Άρτα: Δίνει μάχη ο 16χρονος

Ασύλληπτο δράμα πίσω από την τραγωδία στην Άρτα: Δίνει μάχη ο16χρονος

Μία από τις πλέον συγκλονιστικές οικογενειακές τραγωδίες είδε το φως με την έλευση της νέας χρονιάς. Ένας 16χρονος στην Άρτα πυροβολεί κατά λάθος τον θείο του, περνώντας τον για θήραμα.

Όταν αντιλαμβάνεται τι έχει κάνει, αυτοπυροβολείται και μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ωστόσο, οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ραγίζουν και τις πιο δυνατές καρδιές. 

Ο πατέρας του ανήλικου ήταν αυτός που έφτασε πρώτος στο σημείο του περιστατικού και είδε πεσμένο στο έδαφος τον αδερφό του, καθώς είχε πυροβοληθεί στην πλάτη.

Ο 16χρονος που είχε υποστεί σοκ είχε στραμμένη την κάννη του όπλου, πάνω από το νεκρό θείο του και φώναζε «εγώ τον σκότωσα, τον χτύπησα».

Μπροστά στα μάτια του πάτερα του, ο ανήλικος έστρεψε την κάννη του όπλου προς το στήθος του και αυτοπυροβολήθηκε. Ο πατέρας του που δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα διαδραματίζονταν, κραυγάζοντας έλεγε: «Γιατί παιδί μου; Γιατί;».

Έγκυος στον 8ο μήνα η μητέρα του 16χρονου, καρκινοπαθής ο παππούς

Ο 16χρονος, που είναι μαθητής Β’ λυκείου, μένει μαζί με την οικογένεια του στην Άρτα, ενώ εκεί έμενε και ο νεκρός θείος του. Ο 33χρονος θείος εργάζονταν με σύμβαση στο δήμο της Άρτας, ενώ ασχολούνταν με το κυνήγι και το ψάρεμα.

Ήταν ανύπαντρος ενώ είχε άλλα πέντε αδέρφια, μεταξύ των οποίων και ο πατέρας του 16χρονου αγοριού.

Ο 58χρονος παππούς και πατέρας των έξι αδερφών, εδώ και χρόνια, δίνει μάχη με τον καρκίνο, ενώ ο 16χρονος περιμένει σε λίγες ημέρες να έρθει στη ζωή και το δεύτερο αδερφάκι του, καθώς η μητέρα του είναι έγκυος στον όγδοο μήνα.

Εκτός από τον πατέρα του 16χρονου συνελήφθη για παράβαση το νόμου περί όπλων και ο άλλος θείος του από τον όποιο είχε πάρει το όπλο.

Με πληροφορίες από newsit.gr

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Άρτα: 16χρονος σκότωσε τον θείο του στο κυνήγι και μετά αυτοπυροβολήθηκε

Πέθανε από κορωνοϊό 28χρονη καρκινοπαθής μαμά – Την κόλλησε ο σύζυγός της

Αρτέμιδα: Περιπέτεια στα κύματα για 4 ανήλικους που παρασύρθηκαν με ποδήλατο