Αυτή είναι η καλοκαιρινή τάση στη διακόσμηση για τους πιο τολμηρούς!

Το καλοκαίρι έφτασε και ήδη οι καλοκαιρινές τάσεις στη διακόσμηση απασχολούν όσους από εσάς θέλετε να ανανεώσετε το σπίτι σας και να του χαρίσετε μια νέα, καλοκαιρινή αλλαγή.

Τι θα λέγατε λοιπόν για μια λίγο πιο τροπική διακόσμηση; Όχι, δεν μιλάμε απλώς για μερικά «φοινικοειδή» φυτά και μερικές μικρές μπανανιές που μπορούν να διακοσμήσουν τον κήπο και τη βεράντα σας. Αναφερόμαστε σε μια διακόσμηση που αντανακλά τη ζωή στα τροπικά νησιά και τη θερμή φιλοξενία, την άνεση και τη χαλάρωση!

Το κλειδί είναι τα έντονα χρώματα, κυρίως το πράσινο αλλά όχι μόνο! Το μπλε και το κίτρινο μπορούν να συνδυαστούν θαυμάσια με ένα τροπικό στυλ. Αφήστε, λοιπόν, τη φαντασία σας ελεύθερη και εμπνευστείτε από τις παρακάτω ιδέες.

Η τροπική ταπετσαρία της παραπάνω φωτογραφίας είναι σίγουρο ότι αλλάζει το ύφος όλου του δωματίου. Απευθύνεται σε τολμηρούς και σε όσους δεν φοβούνται να κάνουν μια αλλαγή που θα τους κάνει να νιώθουν πως βρίσκονται σε κάποιο τροπικό νησί.

Αν ωστόσο δεν διατίθεστε να καλύψετε τους τοίχους με την πανέμορφη τροπική ταπετσαρία, το καταλαβαίνουμε. Μπορείτε να εντάξετε στη διακόσμηση ένα μαξιλάρι και μερικά φυτά που δίνουν την ίδια αίσθηση και μπορείτε ανα πάσα στιγμή να γυρίσετε στην παλιά σας διακόσμηση!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com – thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό, αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.