Μαρία Μενούνος: Μας συστήνει το μικρό αγόρι που της έδωσε κουράγιο πριν την αφαίρεση του όγκου

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι η Μαρία Μενούνος διαγνώσθηκε με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο, την ίδια ώρα που συμπαραστεκόταν στη μητέρα της που βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο καρκίνου στον εγκέφαλο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια του E! News και του E! Entertainment αποκάλυψε ότι όλα ξεκίνησαν το Φεβρουάριο, όταν άρχισε να αισθάνεται τα πρώτα συμπτώματα.

Ύστερα από έντονες ζαλάδες, πονοκεφάλους και δυσκολία στην ανάγνωση κατά τη διάρκεια της δουλειάς της, προχώρησε σε μαγνητική που αποκάλυψε ότι είχε μηνιγγίωμα που πίεζε τα νεύρα του προσώπου της.

Ανήμερα των γενεθλίων της -στις 8 Ιουνίου- υποβλήθηκε σε επτάωρη επέμβαση, όπου οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν το 99,9% του όγκου, ωστόσο θεωρούν ότι υπάρχουν 6-7% πιθανότητες να επανεμφανιστεί. Έπειτα από έξι ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο σπίτι της, παραιτήθηκε από τη δουλειά της και αναρρώνει συντροφιά με την οικογένειά της.

Χθες, ύστερα από την αποκάλυψη για την περιπέτεια της υγείας της, η Μαρία Μενούνος μοιράστηκε μια φωτογραφία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μαζί με το αγόρι που της έδωσε κουράγιο για να προχωρήσει σε αυτή τη δύσκολη επέμβαση.

«Ο Isaiah ήταν η έμπνευσή μου για να προχωρήσω στη χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο. Τον συνάντησα όταν παρουσίαζα μία εκδήλωση για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας, λίγο πριν από την προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση. Έχει ήδη υπομείνει 28 επεμβάσεις στον εγκέφαλο. Τον ρώτησα αν φοβήθηκε πριν από την επέμβαση. Σκέφτηκε για ένα δευτερόλεπτο και είπε: «Όχι». Ξέρω ότι ο Θεός τον έφερε στο δρόμο μου για κάποιο λόγο. Ήταν πηγή έμπνευσης για εμένα. Ήμουν τόσο ευγνώμων που συμμετείχα σε αυτή τη φιλανθρωπική εκδήλωση που βοηθά τις οικογένειες που μάχονται με τον καρκίνο».