Αυτό είναι το νέο περιπετειώδες, φανταστικό και δημιουργικό παιχνίδι που κάνει τα παιδιά να «κολλάνε» για ώρες!

Είτε λατρεύει να υποδύεται τον αστυνομικό που κυνηγά ύπουλους και επικίνδυνους κλέφτες είτε ονειρεύεται μια μέρα να γίνει πυροσβέστης και να σώζει χιλιάδες κόσμου από φονικές πυρκαγιές, το μόνο σίγουρο είναι ότι το παιδί σας λατρεύει το παιχνίδι δράσης με πραγματικούς, καθημερινούς ήρωες!

Και είναι γεγονός, ότι δύσκολα μπορεί να συγκριθεί το παιχνίδι αυτό, με οποιοδήποτε άλλο, αφού έχει το πλεονέκτημα να κάνει το παιδί να νιώθει ότι είναι το ίδιο ένας μικρός ήρωας! Επιπλέον, με την κατάλληλη παρέα, δίνει την δυνατότητα της διάδρασης που αποτελεί και την πεμπτουσία του φανταστικού παιχνιδιού!

Μια φορά ήρωας – Για πάντα ήρωας!

Η Giochi Preziosi Hellas γνωρίζοντας πολύ καλά τι χρειάζονται τα παιδιά για να «κολλήσουν» με ένα παιχνίδι, δημιούργησε τα Pinypon Action, τα οποία καλούν τα παιδιά να αναλάβουν τον ρόλο των πραγματικών, σύγχρονων ηρώων: Του πυροσβέστη, του διασώστη, του επιστήμονα, χαρίζοντάς τους ατελείωτες, απολαυστικές ώρες παιχνιδιού!

Απίθανες μίνι-φιγούρες (7 εκ.) που συμβολίζουν κλασικούς ήρωες της παιδικής φαντασίας (ο αστυνόμος και ο κλέφτης, ο πυροσβέστης, ο επιστήμονας, ο διασώστης, ο σούπερ-ήρωας, ο κάουμποϊ) δίνουν στα παιδιά έμπνευση, ώστε να δημιουργήσουν τις δικές τους, μοναδικές, φανταστικές ιστορίες!

Το καλύτερο; Έχουν την δυνατότητα του mix&match, οπότε το παιδί μπορεί να αφαιρέσει το κεφάλι, τα μαλλιά με το καπέλο, τα πόδια κ.ά. από τη μία φιγούρα και να τα βάλει στην άλλη! Με αυτόν τον τρόπο, το παιχνίδι παίρνει ακόμα πιο ξέφρενη διάσταση, αφού ο αστυνομικός μεταμορφώνεται ξαφνικά σε… ληστή και γίνεται… αστυληστής!

Η περιπέτεια δεν έχει τέλος…

Μάλιστα, η μεγάλη δράση ξεκινά, όταν οι ήρωες συναντιούνται στο αρχηγείο και από εκεί καταστρώνουν τα μεγάλα τους σχέδια! Οι μικροί επίδοξοι αστυνομικοί θα ξετρελαθούν πλάθοντας περιπέτειες στο Αστυνομικό Τμήμα, το οποίο μάλιστα διατίθεται με δύο φιγούρες! Έχει δύο επίπεδα και συνολικά 30(!) αξεσουάρ, για να εξοπλιστεί. Σας εγγυόμαστε, πως από τη στιγμή που το παιδί θα το πιάσει στα χέρια του… δεν θα ξεκολλά!

…Ίσως, μόνο, όταν του εμφανίσετε το αστυνομικό όχημα και τη μηχανή, με μία ακόμα φιγούρα στο σετ, γιατί η πραγματική δράση λαμβάνει χώρα στους δρόμους και μόνο ένας πολύ θαρραλέος αστυνομικός θα μπορέσει να αντιμετωπίσει κάθε κίνδυνο στην πόλη!

Το κυνηγητό συνεχίζεται στον αέρα! Γιατί στις αστυνομικές δυνάμεις των Pinypon Action προστίθεται και το εντυπωσιακό αστυνομικό ελικόπτερο με φώτα και 10 ακόμα αξεσουάρ, καθώς και η φιγούρα του αστυνομικού-πιλότου. Όλες αυτές οι φιγούρες έχουν την δυνατότητα mix&match και μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους, αλλάζοντας τα μέρη του σώματος.

Μεγαλώνοντας έναν μικρό ήρωα!

Τους τελευταίους μήνες, τα παιδιά μας έχουν καταλάβει πολύ καλά, ότι οι πραγματικοί ήρωες δεν είναι απαραίτητο να φορούν μάσκες και κάπες. Τις περισσότερες φορές, κρατούν στα χέρια τους μεγάλες μάνικες νερού ή βαλιτσάκια πρώτων βοηθειών!

Έτσι, ένας νέος κόσμος φανταστικού παιχνιδιού ανοίγεται μπροστά στο παιδί. Με παιχνίδια όπως το Ελικόπτερο Διάσωσης με φώτα ή και το πυροσβεστικό όχημα με φιγούρα τα παιδιά πλάθουν το δικό τους διασωστικό σκηνικό και γίνονται τα ίδια οι μικροί ήρωες που τόσο θαυμάζουν!  

 

Ο απίθανος σχεδιασμός με τα έντονα χρώματα, οι φανταστικές φιγούρες, οι ιστορίες που φέρνουν στο μυαλό των παιδιών με το που παίρνουν τα νέα αυτά παιχνίδια στα χέρια τους, γεμάτες, δράση, περιπέτεια και κυνηγητό, εγγυώνται ξέφρενο παιχνίδι για ώρες και πραγματική διασκέδαση, μακριά από ηλεκτρονικά και οθόνες.