Αρχική InfoDad Αυτό είναι το υπέροχο γιγάντιο ξύλινο κουκλόσπιτο που έφτιαξε ένας μπαμπάς για τις 2 κόρες του (φωτός)

Αυτό είναι το υπέροχο γιγάντιο ξύλινο κουκλόσπιτο που έφτιαξε ένας μπαμπάς για τις 2 κόρες του (φωτός)

Οι μπαμπάδες ως γνωστόν έχουν αδυναμία στις κόρες και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να ικανοποιήσουν κάθε τους επιθυμία και να τις δουν ευτυχισμένες.

Κάπως έτσι συνέβη και στη περίπτωση του Adam Boyd όταν οι κορούλες του, η 5χρονη Avery και η 2χρονη Violet του ζήτησαν να τους κατασκευάσει ένα κουκλόσπιτο για να παίζουν.

Ο μπαμπάς όχι μόνο έσπευσε να φτιάξει μόνος του το κουκλόσπιτο αλλά απογείωσε την εν λόγω κατασκευή καθώς το απλό κουκλόσπιτο που ζήτησαν οι μικρές εν τέλει κατέληξε να γίνει μια τεράστια ξύλινη κατασκευή με δύο ορόφους, μπαλκόνι και κρεμαστά φυτά να στολίζουν τον εξωτερικό χώρο της κατασκευής. Κάθε όροφος έχει ύψος σχεδόν δυόμισι μέτρα, ενώ οι τοίχοι είναι βαμμένοι στα αγαπημένα χρώματα των κοριτσιών.

Η Avery επέλεξε σκούρο μωβ, ενώ η Violet διάλεξε -όπως λέει και το όνομά της- βιολετί!

Για να μην αναφερθούμε στην υπερπαραγωγή που ετοίμασε για το εσωτερικό του κουκλόσπιτου που περιλαμβάνει κουζίνα, καθιστικό και σοφίτα! Ενώ η εξωτερική διακόσμηση συμπληρώνεται από μια εντυπωσιακή παιδική χαρά.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες του κουκλόσπιτου:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.