Αρχική Νέα Αυτό το παιδικό μαγιώ ανακαλείται από την ελληνική αγορά λόγω επικινδυνότητας

Αυτό το παιδικό μαγιώ ανακαλείται από την ελληνική αγορά λόγω επικινδυνότητας

Για την ανάκληση επικίνδυνου παιδικού μαγιώ από την ελληνική αγορά ενημερωθήκαμε μέσω των Κοινοποιήσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την  εβδομάδα (14/06/2019) για τα µη ασφαλή προϊόντα του Συστήµατος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX).

Αυτό είναι το επικίνδυνο παιδικό μαγιώ που ανακαλείται από την ελληνική αγορά

Προϊόν:  Ροζ µπικίνι µε κρόσσια, για κορίτσια ηλικίας 8 ετών. Το πάνω µέρος του µπικίνι φέρει κορδόνια, που προορίζονται για να δένουν στην πλάτη.

Κίνδυνος:  Τραυµατισµοί. Το πάνω µέρος του µπικίνι φέρει κορδόνια, που προορίζονται για να δένουν στην πλάτη, τα οποία θα µπορούσαν να παγιδευτούν κατά τη διάρκεια διαφόρων δραστηριοτήτων ενός παιδιού, προκαλώντας τραυµατισµούς.  Το προϊόν δεν συµµορφώνεται µε το σχετικό Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 14682.

Μάρκα: Hello Bikini

Όνοµα: Άγνωστο

Τύπος/αριθµός µοντέλου: HELLO-027

Αριθµός παρτίδας/Barcode: Άγνωστος

Χώρα προέλευσης: Κίνα

Απόσυρση του προϊόντος από την αγορά

Σύµφωνα µε έγγραφη δήλωση του διανοµέα στην Ελλάδα, το προϊόν έχει αποσυρθεί από τα σηµεία πώλησης. Η Γ.Γ. Βιοµηχανίας συνιστά στους καταναλωτές, που το έχουν στην κατοχή τους, να πάψουν να το χρησιµοποιούν.

Δείτε το κείμενο της ανάκλησης πατώντας εδώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.