Black Friday για την απίθανη Mantra Lingua Talking Pen: Αποκτήστε την σε ακόμα χαμηλότερη τιμή!

Όσοι γονείς έχετε περισσότερα από ένα παιδιά είναι σχεδόν σίγουρο, ότι αναζητάτε διακαώς ένα παιχνίδι με το οποίο να μπορούν να παίξουν μαζί ταυτόχρονα, αρμονικά και ιδανικά… εκπαιδευτικά. Δύσκολη πρόκληση, αν σκεφτεί κανείς, ότι τα σημερινά παιδιά σπάνια εντυπωσιάζονται με ένα παιχνίδι και δέχονται να παίξουν με αυτό πολλές φορές.

Όλα αυτά μέχρι που εμφάνισα στα παιδιά μου ένα μεγάλο «μαγικό» κουτί, από το οποίο οι εκπλήξεις εμφανίζονταν μία μετά την άλλη!

Γιατί η Mantra Lingua Talking Pen θα γίνει το καλύτερο δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα

Με τη μεγάλη μου κόρη να γνωρίζει πλέον κάποια βασικά Αγγλικά και τη μικρή να κάνει τώρα τα πρώτα της βήματα στην ξένη γλώσσα, δεν θα μπορούσα να τους χαρίσω ιδανικότερο δώρο από τη Mantra Lingua Talking Pen!

Ο λόγος για ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, με το οποίο μπορούν να παίξουν παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις γνώσεις τους σε ελληνικά και αγγλικά.

Το ανακάλυψα στο ranianovelty.gr και τα παιδιά μου ξετρελάθηκαν μόλις το πήραν στα χέρια τους.

Η Mantra Lingua Talking Pen είναι επί της ουσίας ένα «μαγικό» στυλό που «μιλάει» και… «καταγράφει»! Στο κουτί «έρχεται» με τυπωμένα βιβλία, αφίσες και αυτοκόλλητα που όταν «αγγίζει» αναπαράγει ήχο. Έτσι, η μικρή μου κόρη μπορεί χάρη σε αυτό να εξασκηθεί στις πρώτες της λέξεις στα αγγλικά, αφού με το χεράκι της μετακινεί την πένα πάνω στις εικόνες της κάθε αφίσας ή του κάθε βιβλίου και τότε η πένα… «μιλάει»! Λέει, δηλαδή, την κάθε λέξη που αντιστοιχεί στην κάθε εικόνα. Στη συνέχεια, η κόρη μου πατάει ένα άλλο κουμπί για να ηχογραφήσει τη λέξη που επαναλαμβάνει η ίδια, μιλώντας στην πένα! Έτσι, μπορεί να ακούσει την δική της φωνή, απλά πατώντας πάνω σε ένα αυτοκόλλητο που έχει η ίδια κολλήσει στο σημείο του βιβλίου που θέλει, ώστε η πένα να «βρίσκει» αμέσως τη δική της ηχογράφηση! Φυσικά, το παιχνίδι συνεχίζεται και στις σελίδες με τις ελληνικές λέξεις, τις οποίες δοκιμάζει εξίσου ευχάριστα!

Όσο για τη μεγάλη μου κόρη, εκείνη κι αν το χαίρεται! Χάρη στην πένα έχει την ευκαιρία όχι μόνο να διαβάσει, αλλά και να «ακούσει» εξαιρετικά βιβλία στα αγγλικά –ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για άλλες γλώσσες, περισσότερες από 60!

Mantra Lingua Talking Pen: Ένα εξαιρετικό εργαλείο και για τη σχολική τάξη

Όπως ήταν αναμενόμενο, όταν οι κόρες μου ενημέρωσαν τις δασκάλες τους στον παιδικό σταθμό και στο φροντιστήριο των Αγγλικών για την εν λόγω πένα, εκείνες ενθουσιάστηκαν!

Η Mantra Lingua Talking Pen μπορεί να προσφέρει στους πρόθυμους εκπαιδευτικούς ένα εξαιρετικό εργαλείο για ομαδική εργασία και ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για να ενισχύσουν τα παιδιά τις γνώσεις τους, το οποίο δεν πρόκειται να τα αφήσει ασυγκίνητα!

Το κουτί της συσκευασίας περιέχει:

1)Την πένα με τα stickers – Mantra Lingua Talking Pen

2)Το Δίγλωσσο εικονογραφήμενο λεξικό – My Bilingual Talking dictionary

3)Το βιβλίο – Touch Listen and Learn

4)Τις 8 καρτέλες – Talking phonics

5)Κάρτες με φωτογραφίες με παιχνίδια – Flash cards

6)Ένα βιβλίο (παραμύθι) – Talking Book

Χάρη σε όλα αυτά, τα παιδιά θα απολαύσουν ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας, θα αγαπήσουν τα αγγλικά ακόμα περισσότερο και πολύ σύντομα θα τα ακούσετε να μιλούν την γλώσσα σα να είναι η μητρική τους!

Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τη Mantra Lingua Talking Pen την Black Friday!

Μπορείτε να αποκτήσετε το πλήρες πακέτο της Mantra Lingua Talking Pen μέσω της ιστοσελίδας ranianovelty.gr, με κόστος 190 ευρώ. Μη χάσετε, όμως, την ευκαιρία να το αγοράσετε ακόμα φθηνότερα την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, με αφορμή την Black Friday, με κόστος μόλις 120 ευρώ!