Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Creta Farms χωρίς πολλά λόγια...η ανατροπή στο αλλαντικό!

Creta Farms χωρίς πολλά λόγια...η ανατροπή στο αλλαντικό!

Η  Creta Farms παρουσιάζει την ανατροπή στο αλλαντικό! Η εταιρία, με το βλέμμα στραμμένο στον καταναλωτή, απαντά για ακόμη μία φορά στις διατροφικές του ανησυχίες. Έπειτα από δύο χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, παρουσιάζει για πρώτη φορά το αλλαντικό στην πιο φυσική του μορφή.

Αυθεντική γεύση, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές, πάντα με την εγγύηση ποιότητας της Creta Farms. Το νέο μεγάλο λανσάρισμα της εταιρίας ακούει στο όνομα Χωρίς και «φωνάζει» περήφανα:

 Χωρίς συντηρητικά

 Χωρίς χρωστικές

 Χωρίς γλουτένη και με μόλις 0-3% λιπαρά

Η οικογένεια χωρίς ξεκινάει με τρία προϊόντα: γαλοπούλα Ψητή Χωρίς οβάλ, κοτόπουλο Ψητό Χωρίς οβάλ, γαλοπούλα Καπνιστή Χωρίς Τετράγωνη αλλά η γκάμα Χωρίς μεγαλώνει! Μείνετε συντονισμένοι! Και έως τότε δοκιμάστε για να πεισθείτε ότι χωρίς συντηρητικά δε σημαίνει χωρίς απόλαυση…


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.