Αρχική Deco Deco - Tips: 5 λύσεις για μικρούς χώρους!

Deco - Tips: 5 λύσεις για μικρούς χώρους!

Μεγαλώστε το χώρο σας με μικρά τρικ που θα δείξουν το χώρο μεγαλύτερο ή θα δώσουν λύσεις σε απλά και καθημερινά προβλήματα!

Για αρχή, μη διστάσετε να υιοθετήσετε έναν μεγάλο καθρέφτη στο σαλόνι σας. Κι όταν λέμε μεγάλο, κυριολεκτούμε. Ένας τεράστιος καθρέφτης θα διπλασιάσει το οπτικό αποτέλεσμα και θα τραβήξει όλα τα βλέμματα. Τοποθετήστε μπροστά του τον καναπέ σας, μην αφήσετε καθόλου χώρο ανάμεσα στον μεγάλο καθρέφτη και το σαλόνι σας. Όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία, το αποτέλεσμα είναι πιο εντυπωσιακό.

Αντί για κομοδίνα - που πιάνουν αρκετό χώρο - βάλτε μικρά ράφια σε κάθε πλευρά του κρεβατιού, κρεμαστά στον τοίχο! Έτσι, θα έχετε κοντά σας πάντα, τα απαραίτητα για το βράδυ.

Παραγγείλετε να σας φτιάξουν ένα τραπέζι που κλείνει και ανοίγει όποτε θέλετε, για το σαλόνι σας. Κλειστό, θα μπορείτε να το αποθηκεύετε πίσω από την πλάτη του καναπέ.

Στερεώστε κρεμάστρες για τις πετσέτες, στην πίσω πλευρά της πόρτας του μπάνιου, εξασφαλίζοντας λίγο επιπλέον χώρο.

Τέλος, μην υποτιμάτε τους μικρούς και στενούς τοίχους που ενώνουν τα δωμάτια. Μπορούν να γίνουν υπέροχες βιβλιοθήκες!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.