Δίκη Πισπιρίγκου: Ποιοι είναι οι 12 μάρτυρες που θα καταθέσουν υπέρ της 34χρονης – “Πιστεύει ότι θα αθωωθεί” (video)

Στις 7 Φεβρουαρίου συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.

Ο εν διαστάσει σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, θα συνεχίσει την κατάθεσή του, απαντώντας στις ερωτήσεις του δικηγόρου της, Αλέξη Κούγια, ο οποίος μετά την πρώτη του κατάθεση, προσπάθησε επικοινωνιακά να αποδυναμώσει τα όσα είπε.

Ποιοι θα είναι οι μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Πελοπόννησος”, στην πολύκροτη δίκη θα κληθούν να καταθέσουν συγγενικά πρόσωπα, δύο φυσικοθεραπευτές από την Πάτρα, ιατροδικαστές και άλλοι επιστήμονες.

Υπέρ της Ρούλας Πισπιρίγκου θα καταθέσουν οι:

  • Δήμητρα Πισπιρίγκου (αδελφή),
  • Ελένη Λεγάτου (μητέρα),
  • ο πατριός της και ο θείος της, Φώτης Δούβρης (φυσικοθεραπευτής),
  • Σπύρος Τσιρώνης (φυσικοθεραπευτής),
  • Χρήστος Κραβαρίτης (ιατροδικαστής)
  • Γεώργιος Σεδεράς (μάρτυρας ειδικών γνώσεων)
  • Αριστείδης Τσατσάκης (τοξικολόγος),
  • Ιωάννης Αϊβατίδης (ιατροδικαστής)
  • Ανδρέας Καραμέρης (παθολογοανατόμος) και Ουρανία Δημακοπούλου (ιατροδικαστής).

Κούγιας: Η ψυχολογία της Πισπιρίγκου είναι στα ύψη, αντιλαμβάνεται ότι τελειώνει το μαρτύριό της

Ο δικηγόρος της 34χρονης μητέρας στην υπόθεση της Πάτρας, Αλέξης Κούγιας, μιλά αποκλειστικά στην «Super Katerina». Όπως δήλωσε ο δικηγόρος  «Η ψυχολογία της είναι στα ύψη, είναι μια εντελώς διαφορετική εικόνα γιατί και η ίδια πλεόν αντιλαμβάνεται ότι τελειώνει το μαρτύριό της. Αυτό το δικαστήριο είναι οδηγός για όλη την υπόθεση. Ακούγοντας τους ισχυρισμούς μας νιώθει πλέον ότι την υπερασπίζονται εκτός του δικηγόρου της και επιστήμονες. Την είδατε κι εσείς, ήταν εντελώς διαφορετική» Και συνέχισε: «Με ρώτησε γιατί ο Μάνος Δασκαλάκης λέει τόσα ψέματα, τι έχει να κερδίσει» είπε χαρακτηριστικά ο συνήγορός της μετά την πρώτη μέρα της δίκης και την κατάθεση Δασκαλάκη».

Συγκρατούμενη Πισπιρίγκου: “Πιστεύει ότι θα αθωωθεί – Ενδιαφέρεται ακόμα για τον πατέρα της Τζωρτζίνας”

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” του Alpha προβλήθηκε η μαρτυρία συγκρατούμενης της Ρούλας Πισπιρίγκου όπου μετέφερεται όλα όσα γνωρίζει για την 34χρονη κατηγορούμενη αλλά και την  ψυχολογία που την διακατέχει τις τελευταίες ημέρες. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε “Είναι χαρούμενη, λαλίστατη και πιστεύει ότι θα αθωωθεί. Ενδιαφέρεται ακόμα για τον πατέρα της Τζωρτζίνας”. 

Διαβάστε επίσης:

Γονείς εγκατέλειψαν το μωρό τους στο αεροδρόμιο και έτρεξαν να προλάβουν την πτήση

Λαζάνια με λαχανικά και γιαούρτι

Aνατριχίλα με τον βιασμό 4χρονου: «Τα “παιχνίδια” μας με τον μπαμπά τα βλέπαμε στην τηλεόραση – Mε πόνεσε με τη “βίδα”‘»