Γονείς εγκατέλειψαν το μωρό τους στο αεροδρόμιο και έτρεξαν να προλάβουν την πτήση

Γονείς εγκατέλειψαν το μωρό τους στο αεροδρόμιο και έτρεξαν να προλάβουν την πτήση

Δεν υπάρχουν λόγια για το συμβάν που έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, όπου ένα μωρό βρέθηκε εγκαταλελειμμένο από τους ίδιους τους γονείς του! Ο λόγος; Σύμφωνα με τις αρχές, προσπάθησαν να επιβιβαστούν στην πτήση τους για το Βέλγιο χωρίς αυτό! Τα ονόματα των γονιών δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Πάντως είχαν και οι δύο βελγικά διαβατήρια. Οι γονείς έφτασαν στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ την Τρίτη με το μωρό τους, σχεδιάζοντας να επιβιβαστούν σε πτήση της Ryanair για Βρυξέλλες.

Τι ακριβώς συνέβη

Η ασφάλεια του αεροδρομίου είπε πως η οικογένεια έφτασε στον τερματικό σταθμό 1 αργοπορημένη, ενώ είχε κλείσει το γκισέ του check-in. Οι γονείς τότε είτε δεν μπόρεσαν είτε δεν θέλησαν να αγοράσουν εισιτήριο για το παιδί τους.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι άφησε το μωρό μέσα στο καθισματάκι του δίπλα στον γκισέ του check-in, ενώ έσπευσε προς την ουρά για να επιβιβαστεί στην πτήση.

Βίντεο από κινητό τηλέφωνο που κατέγραψε τη σκηνή φέρεται να δείχνει μια γυναίκα να κοιτάζει το μωρό και να φωνάζει στα εβραϊκά: «Τον άφησαν εδώ, το ορκίζομαι».

Σοκαρισμένοι οι υπάλληλοι του αεροδρομίου

Η ασφάλεια του αεροδρομίου τότε παρατήρησε το εγκαταλελειμμένο βρέφος, ακολούθησε το ζευγάρι και τους προέτρεψε να επιστρέψουν για εκείνο. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η ασφάλεια του αεροδρομίου και η αστυνομία.

Οι γονείς με το μωρό οδηγήθηκαν για ανάκριση. Και φυσικά δεν πρόλαβαν την πτήση τους.

Ο διευθυντής της Ryanair στο αεροδρόμιο μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης δήλωσε: «Όλοι οι υπάλληλοί μας ήταν σοκαρισμένοι. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε αυτό που βλέπαμε».

Διαβάστε ακόμα:

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: “Βίαζε τον 4χρονο γιο μας μπροστά στα μάτια της πρεσβυτέρας γιαγιάς – Τα βιντεοσκοπούσε” (video)

“Έχεις την ευκαιρία να μεγαλώσεις το παιδί σου μόνο μία φορά”

5 διασκεδαστικοί τρόποι για να βελτιωθεί το παιδί στην ανάγνωση