Δηλώνει αθώα και διατυπώνει «με λύπη», πως αν και μεγάλωσε τα 3 της παιδιά «με φροντίδα και προσοχή», δεν μπόρεσε να τα δει να μεγαλώνουν

Ένα 17 σελιδο υπόμνημα με τις εξηγήσεις της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, βρίσκεται στα χέρια των αξιωματικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που ερευνούν την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

Αρνείται για μία ακόμη φορά ότι έκανε κακό στα παιδιά της

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, που πέρασε όλη την ημέρα μαζί της στις φυλακές Κορυδαλλού ετοιμάζοντας το έγγραφο, η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται την τέλεση της πράξης, επαναλαμβάνει ότι ποτέ και για κανέναν λόγο δεν θα μπορούσε να στραφεί ενάντια στα ίδια της τα παιδιά και διατυπώνει «με λύπη», πως αν και τα μεγάλωσε «με φροντίδα και προσοχή», δεν μπόρεσε να τα δει να μεγαλώνουν.

«Δεν θα στρεφόμουν ποτέ ενάντια στα παιδιά μου»

Η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, κάνει μια αναλυτική εξιστόρηση των γεγονότων μιας μεγάλης περιόδου από τον γάμο της με τον Μάνο Δασκαλάκη, τις «επιθυμητές» – όπως λέει – εγκυμοσύνες της και εξιστορεί όλα τα γεγονότα της οικογενειακής τραγωδίας μέχρι τις 29 Ιανουαρίου του 2022 και τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτίνας.

Τι λέει για τα σημάδια στα πρόσωπα Ίριδας και Μαλένας

H Ρούλα Πισπιρίγκου μάλιστα, στο υπόμνημά της αναφέρεται στις κακώσεις που εντόπισαν οι έμπειροι ιατροδικαστές Καρακούκης και Καλογρηάς στα πρόσωπα των παιδιών. Σύμφωνα με την ίδια οι κακώσεις αυτές προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια των προσπαθειών ανάνηψης τόσο στην Μαλένα όσο και στην Ίριδα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου μάλιστα, στηρίζει τον ισχυρισμό της με εκθέσεις ειδικών.

Τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών θα κρίνουν αν οι εξηγήσεις της, μέσω του υπομνήματος, καλύπτουν τα ερωτήματά τους και θα αποφασίσουν εάν θα ζητήσουν συμπληρωματικές απαντήσεις ή αν θα στείλουν την ανωμοτί κατάθεση της 33χρονης στη Δικαιοσύνη, που θα έχει και τον τελευταίο λόγο για το εάν θα ασκήσει σε βάρος της νέες διώξεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος της, Όθων Παπαδόπουλος, είχε δηλώσει πως το πιο πιθανόν είναι να κληθεί να δώσει συμπληρωματική κατάθεση δια ζώσης.

Διαβάστε επίσης:

H Nικολούλη ξαναχτυπά και “καρφώνει” τον Μάνο Δασκαλάκη για την στάση του κατά του Ηλιάδη

Η Νάντια Μπουλέ κάνει διακοπές στην Ναύπακτο με την ενός έτους κορούλα της

Δικαίωση για τη Μυρτώ της Πάρου από το ΣτΕ για την αποζημίωση από το Ελληνικό Δημόσιο