Αρχική Fun Time Κατασκευές για τη Μαμά DIY: Χρώματα, χάντρες και παλιά υφάσματα συνθέτουν κοσμήματα!

DIY: Χρώματα, χάντρες και παλιά υφάσματα συνθέτουν κοσμήματα!

Τα παλιά υφάσματα γίνονται υλικά για να φτιάξουμε ένα κολιέ!

Έχετε σκεφτεί ότι πολλά από τα υλικά που έχουμε στις ντουλάπες μας, μπορούν να γίνουν κοσμήματα. Για παράδειγμα ένα μαντήλι που δεν χρησιμοποιούμε πια, ένα παλιό ζευγάρι δερμάτινα γάντια ή ένα πουκάμισο μπορούν να είναι τα υλικά για την κατασκευή μας. Αν μάλιστα τα συνδυάσουμε με μεταλλικές αλυσίδες και χάντρες από κοσμήματα που δεν φοράμε, μπορούν να πάρουν μια άλλη μορφή.

Μην διστάσετε να συνδυάσετε απρόσμενα υλικά, που φαινομενικά δεν ταιριάζουν. Παίξτε με τα χρώματα και τις υφές και ανανεώστε την ντουλάπα σας με θεατρικά κοσμήματα.

Χάντρες, κουμπιά, κορδέλες, τούλια και δαντέλες, τσόχα και κορδόνια είναι τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για αυτό το κόσμημα (φωτο κάτω). Είναι δημιουργίες από Gata Valquiria Necklaces, earrings and others ooak sweets και μπορείτε να βρείτε  εδώ!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.